enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

65. ETAP GİRİŞİMCİLİK KURSU BAŞLADI

65. ETAP GİRİŞİMCİLİK KURSU BAŞLADI
04.03.2019
274
A+
A-

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 65. Etap eğitimleri başladı.

Silivri Belediyesi ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ortaklaşa sürdürdüğü Uygulamalı Girişimcilik kursunun 65. Etap eğitimlerini de başladı. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi sertifika sahibi yaparak, KOSGEB’den hibe kredi almaları için fırsat yaratan Silivri Belediyesi ve Silivri Esnaf Odası’nın işbirliği çalışmalarını devam ediyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Oda Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Girişimcilik Kursunu ziyaret ederek, kursiyerlere başarılar diledi.

KOÇER BAŞARILAR DİLEDİ

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, başarılar dileyerek: “65. Etabını yaptığımız girişimcilik kursunu, Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar’ın teşviki, yardımları ve işbirliği ile yapıyoruz. Sizlerin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Katılımınızdan dolayı sizlere de teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

 

IŞIKLAR: “GİRİŞİMCİLİĞİN SONU YOK, SİLİVRİMİZ BUNA MÜSAİT”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmada: “ Bu kursa katılan sayıları binlere ulaşan kursiyerimiz oldu. Oda başkanımıza hocamıza da konseptini değiştirelim dedik. Silivri’nin yeni, üniversitelerine, turizm sektörlerine, hizmet sektörlerine uyarlayalım. Girişimciliğin sonu yok, aklınızla, sizin hayalinizle sınırlı. Silivrimiz buna müsait. Odamızla beraber yaptığımız bu çalışmalarda görüyoruz ki bir şeyler öğrenirseniz, fırsatlara daha çok yaklaşıyorsunuz. Bizim ilçemiz fırsatlara açık bir yer. Betonla demirle yağmalatmazsak, alanlarımız, mekânlarımız daha çoğalacak. Yolun altında ve yolun üstünde iki ayrı merkez birçok işyeri ve mekân fırsatı olacak. Sizin girişimcilik düşüncelerinizle şehrin fiziki şartları birleştiğinde göreceksiniz çok daha güzel fırsatlar ortaya çıkacak. Bu fırsatlar için eksik olan bilgi birikimimizi de hocamızla bu kurslarda tamamlamış oluyoruz. Bütün imkânlarımızla bunları vermeye devam edeceğiz. Günün şartlarına göre gelişen meslekler, değişen ihtiyaçlarımıza göre bu kursları destekleyeceğiz. Sizlerin bir şeyler yapmayı, üretmeyi, iş ve imkân sağlama konusunda elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik. Daha fazlasını yapmak için zaman harcamaya da devam edeceğiz. Hayırlısı olsun, başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.