enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Alibeyspor’un gözü Süper Amatör’de: 2-0

Alibeyspor’un gözü Süper Amatör’de: 2-0

TFF İstanbul 1. Amatör Küme 2. Grupta zirve mücadelesi veren Alibeyspor evinde ağırladığı ve eksik bir kadro ile çıktığı Çiftlikköy maçını 2-0 kazanarak üç puanını hanesine yazdırdı.

Hafta sonu sınavların olması nedeni ile hafta içine verilen maçlarda tüm takımların eksik kadro ile maçlara çıkabilmesi sıkıntı oluşturdu. Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası iyi bir mücadeleye sahne olan Alibeyspor ve Çiftlikköy arasındaki mücadelede her takım da eksik oyuncularının varlığından şikâyetçi oldu. Zorlu geçen doksan dakikada Alibeyspor müsabakanın 27.dakikasındaRamazan Er’in kullandığı frikikten attığı gol ile müsabakada 1-0 öne geçti. Müsabakanın 34.dakikasında Ramazan Er rakibine sert girince maçın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya da her iki takım kontrollü başladı. Özellikle orta alanda top yapmaya çalışan takımlarda özellikle Çiftlikköy de genç kaleci Cemil yaptığı kurtarışlarla takımının adeta yıldızı oldu. İkinci yarıda gelişen Alibey ataklarında kalesinde devleşen genç kaleci müsabakanın 90+3.dakikasında Mert Geleş’in attığı gole engel olamadı ve müsabaka ev sahibi takım Alibey’in 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.