enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3397
EURO
35,1192
ALTIN
2.307,48
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, düzenlediği Masal Atölyesi ile Yaşam Vadisi’nin yemyeşil doğasında çocukları masalların büyülü dünyasıyla buluşturuyor. Etkinliğe katılan çocukların ve ailelerinin mutluluğu yüzlere gülümseme olarak yansıyor.

Çocukların gelişimi için önemli çalışmalarda bulunmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, onların hayal ve oyun kurma becerisini arttıracak bir etkinliğe imza attı. Yaşam Vadisi’nde yer alan Sanatla Yaşam Atölyeleri alanında gerçekleşen Masal Atölyesi’ne katılan çocuklar, etkinlik süresince hem eğlenceli hem de eğitici saatler geçirdi.

Masallar Yaşam Vadisi’nde Hayat Buluyor

Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından masal anlatıcılığı sanatını çocuklara aktarabilme, kitabı ve kitap okumayı sevdirebilmek amacıyla hayata geçirilen Masal Atölyesi, Yaşam Vadisi’ndeki Sanatla Yaşam Atölyeleri alanında, her akşam saat 20.30’da başlıyor. 1 kişinin anlatıcı, 2 kişinin canlandırma ile gerçekleştirdiği atölye, 30-40 dakika kadar sürüyor. 3-4 günde bir farklı bir masalın anlatıldığı Masal Atölyesi’nde; Alice Harikalar Diyarında, Pinokyo, Kralın Mutsuz Kızı gibi Dünya masallarının en güzel örnekleri, tiyatro oyuncularının performansıyla Yaşam Vadisi’nde hayat buluyor. Çocukların işitsel ve görsel algılarını destekleyip hayal dünyalarını geliştirecek Masal Atölyesi’ne her yaştan çocuk katılabiliyor. Masal anlatımlarını, tiyatro oyuncularının yaptığı Masal Atölyesi’nin sonunda, çocuklara masalın kahramanları, ana fikri gibi konularda sorular soruluyor.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.