enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çocukları hayallerine kavuşturan proje… Paylaştıkça Büyüyelim

25.04.2017
104
A+
A-

Silivri’de bir grup genç tarafından gönüllülük esasına dayanarak kurulan “Paylaştıkça Büyüyelim” grubu, 23 Nisan’da köy çocuklarını hayallerine kavuşturdu.

Silivri’de yaşayan bir grup genç tarafından kurulan ve gönüllülük esasına dayanan “Paylaştıkça Büyüyelim” grubu, hayata geçirdikleri proje ile köy okulundaki çocukların 23 Nisan neşesi oldular. Silivri’deki bir köy okulundaki öğrencilere ulaşan Paylaştıkça Büyüyelim grubu, öğrencilerin her birinden “Hediye almak istesen ne almak isterdin?” sorusunun yazılı cevaplarını aldılar ve harekete geçtiler.

23 Nisan coşkusunu katladılar

Öğrencilerin vermiş olduğu cevaplara göre hayallerindeki hediyeleri temin eden Paylaştıkça Büyüyelim grubu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da öğrencilerin misafirleri oldular. Hediyelerini sahiplerine teslim eden grup üyeleri; balonlar, pasta, içecek ile de 23 Nisan coşkusunu katlayarak çocukların neşelerine de ortak oldular.

“İnsana dair umudumuz her zaman var oldu”

Silivri’de yeni kurulan bir grup olan Paylaştıkça Büyüyelim grubu, kendi amaçlarını ve faaliyet alanlarını anlatan bir de açıklama yaparken, “İnsana dair umudumuz her zaman var oldu” ifadesini de kullanarak maksatlarının da bu umudu hatırlatabilmek olduğunu belirttiler. İşte grubun kendilerine dair yaptıkları o açıklama:

“Gurup olarak amacımız; çevremizdekilere gönüllülük bilincini kazandırmak, yapacağımız etkinliklerdeki amacımız, toplumsal barışa ve sosyal adalete katkı sağlayabilmek.

Bu etkinliğimizde köy okullarımızdan birinde, çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en mutlu, en coşkulu şekilde ve onu unutulmaz kılacak bir etkinlik düzenlemeyi amaçladık Çocuklarımıza bizden istedikleri hayalindeki hediyeleri dağıtıldı.

Çocuklarımıza şekerleme ve masal kitabı dağıttık. Yeni kurulan bir topluluğuz, Silivri’de gönüllülük hareketlerinin çok fazla ilgi görmediğinin farkındayız. Gelecekteki etkinliklerimizde farklı projelerimizi uygulamaya çalışacağız. İnsana dair umudumuz her zaman var oldu ve bizim maksadımız bu umudu hatırlatabilmek ve insanların tebessümlerine vesile olmaktan ibarettir.” – Eyüp Can BALABAN

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.