enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5457
EURO
34,8627
ALTIN
2.427,60
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbulmaca Bilgi ve Kültür Yarışması

İstanbulmaca Bilgi ve Kültür Yarışması
29.03.2019
159
A+
A-

İstanbul’u Okuyorum” projesi kapsamında “İstanbulmaca Bilgi ve Kültür Yarışması” ilçe elemeleri, Şerife Baldöktü MTAL´de yapıldı.

    Yarışmada TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1. ve Şerife Baldöktü MTAL 2. olarak ilçemizi ilde yapılacak yarışmada temsil etmeye hak kazanmışlardır.

    Yarışmada 9 okul arasında 3. olan okul ise Değirmenköy İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Yarışmaya katılan bütün öğrencilere Şube Müdürü Sayın Osman Kesici tarafından katılım belgesi verilirken dereceye giren öğrencilere ise İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Ay tarafından hediyeler verildi. 

     İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Ay yarışma sonunda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Ankara devletimizin başkenti, İstanbul kültürümüzün ve ekonomimizin başkentidir. Bir dünya medeniyet başkenti olan İstanbul´u bu tür etkinliklerle daha yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Zaten ilçe olarak özgün projelerimizden birini  -İstanbul Konulu Bilgi-Kültür Yarışması´nı- bir süre önce gerçekleştirdik. Bu yarışma da bu konudaki ikinci etkinliğimiz oldu. 2023 İstanbul Vizyon projelerinden olan İstanbul´u Okuyorum kapsamında düzenlenen  yarışmada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimizin ilçemizi, il yarışmasında güçlü bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.” 

29-03-2019


REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.