enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İSTANBUL’UN GENÇ KALEMLERİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE ÖDÜLLENDİRİLDİ

İSTANBUL’UN GENÇ KALEMLERİ KÜÇÜKÇEKMECE’DE ÖDÜLLENDİRİLDİ
28.04.2017
130
A+
A-

Küçükçekmece Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin düzenlediği İstanbul geneli Genç Yazarlar 3. Geleneksel Öykü Yarışması’nda dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, hayırsever İbrahim Özaydın, okul müdürleri, öğretmenler, ebeveynler ve öğrenciler katıldı.

“GENÇLERİ TEBRİK EDİYORUM”

Törende yaptığı konuşmada gençleri tebrik eden Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan , “ Başarılı ülkelerin okuma yazma oranı istatistikleri yüksek. Bizim bu oranlarımız ne yazık ki düşük. Gençler bizlere umut oldu. Bu tür etkinlikler vesilesiyle okuma yazmaya eğilimimizin artmasını temenni ediyorum” dedi.

“KIRGINLIKLARIMIZ YOK OLSUN”

Hayırsever İşadamı İbrahim Özaydın ise konuşmasında, “ Ben 5-6 yaşlarındayken Mustafa Kemal Atatürk’ü gördüm. Küçük yaşlarda çalışmaya başladım. Okumaya yatırım yaptım. Toplumumuzun kırgınlıklarının yok olmasını diliyorum. Ülkemizde artık şehit haberleri duymayalım. Barış içinde yaşamayı diliyorum” dedi.

“GURUR DUYUYORUZ”

Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da vatan için canını veren tüm şehitleri anarak başladığı konuşmasında, “ Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisemiz il sınırlarını aşacak başarılara imza atıyor. Gurur duyuyoruz. Toplumumuzda az okuyoruz, az yazıyoruz. Yazabilmek için okumak gerekiyor. Çünkü dolmadan taşılmıyor. Küçük yaşta dolu dolu olan gençlerimizi tebrik ediyorum. Bizden maddi manevi desteğini esirgemeyen Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’e ve emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

 “TÜRK ÖYKÜCÜLÜĞÜNE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞTIK”

Törene ev sahipliği yapan Okul Müdürü Ertuğrul Özkaya genç yazarlara teşekkür ettiği konuşmasında  “ Genç arkadaş, öykünü yaz çağrısıyla çıktık bu yola. Türk öykücülüğüne karınca kararınca bir katkı sağladıysak ne mutlu bize. Bu yarışma, hiç bilmediğimiz yerlerde birçok kıvılcım tutuşturdu. Tüm öğrencilerimizi, gençlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

İstanbul geneli ortaokul ve liseler arasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Dereceye giren öğrencilerin öyküleri ise bir kitapta toplandı. Yarışmada birinci olan öğrencilere 1500 TL, ikincilere 1000 TL, üçüncü olanlara ise 750 TL para ödülü verildi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.