enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5976
EURO
34,7961
ALTIN
2.488,42
BIST
9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KIRAATHANELERDE AKILLI TELEFON EĞİTİMİ

KIRAATHANELERDE AKILLI TELEFON EĞİTİMİ
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi, yeni hayata geçirdiği proje kapsamında ilçe genelindeki kıraathanelerdeki vatandaşlara akıllı telefon kullanma eğitimi veriyor.

Günün büyük bir kısmını kahvehanelerde geçiren vatandaşlara akıllı telefon uygulamaları öğreten Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
İlçe genelindeki kıraathanelerde bulunan tüm vatandaşlara akıllı telefonlardan e-devlet uygulaması kullanımı, hastane randevusu almayı, bankacılık işlemleri yapmayı, WhatsApp uygulamasını kullanmayı ve telefondan internet kullanımı uygulamalı olarak gösteriliyor. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören eğitim programı 24 mahallede sürdürülecek.

“Teknolojiye ayak uydurmak zorundayız”
Akıllı telefon kullanımının çok hızlı bir şekilde yaygınlaştığını kaydeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Artık teknoloji çağındayız ve teknolojiye ayak uydurmak zorundayız. Elimizdeki telefonlar sayesinde e-devlet, bankacılık, internet gibi tüm işlemleri kolayca yapabilmemiz mümkün. Belediyemizin ekipleri ilçedeki tüm kıraathaneleri gezerek vatandaşlarımıza bu tür uygulamaları nasıl kullanabileceklerini öğretiyor. Böylelikle vatandaşlarımız gerek e-devlet işlemlerinden gerekse hasta randevu sistemi gibi önemli hizmetlerden daha kolay ve hızlı bir şekilde yararlanabilecekler” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.