enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kale Kayış İşçileri Patron Tarafından Darp Edildi

Kale Kayış İşçileri Patron Tarafından Darp Edildi
21.05.2019
134
A+
A-

Silivri Kale Conveyor (Kayışları) bünyesinde Garden Et Lokantasında verilen iftar sonrası direnişteki işçilerden bazıları eşleri ile birlikte darp edildi.

Orucumuzu polislerimizle birlikte açtık..

” Kale Kayışlar Garden Et Lokantasında 5 senedir ilk defa yeni çalışanların gözünü boyamak için iftar yemeği veriyor. Bizlerde eşlerimiz ve çocuklarımızla beraber, patron Faruk Dağlı belki vicdana gelir, bizi dinler diye düşündük. İlk etapta dinledi de zaten. Eşleriniz de gelsin demiş, iftar bitsin rahat rahat konuşuruz dedi. Bizler de alt mahallede kahvede oturuyorduk. Çığırtkanlık çıksın istemedik. Yaklaşık 12 kişiydik. Orucumuzu polis arkadaşlarla birlikte açtık hatta.

İçeri önce iki kişi girdi zaten videosu var ondan sonra 5 kişi girdiler. Bayanlar da içerideydi. Sonra herkesi odaya aldılar. Görüşme iyi gidiyordu fakat ta ki Faruk Dağlı’nın ve oğlu Ferhat Dağlı’nın sesi yükselene kadar.

Ceyhun arkadaşım o bağırınca kendisine daha fazla bağırmamasını eşlerinin ve çocuklarının odada olduğunu söyledi. Faruk Dağlı’da sen kimsin o şekilde konuşuyorsun ? dedi ve arbede yaşandı. Faruk Dağlı elindeki suyu arkadaşımın suratına fırlattı. Ondan sonra birbirimize girdik. Faruk Dağlı ve oğlu Ferhat Dağlı ile birlikte emekli başçavuş diğer güvenlik ile Ceyhun’a ve Sezai arkadaşımıza saldırarak darp ettiler. Eşlerimizi ittirerek kendilerine hem sözlü hemde fiili saldırıda bulundular. O esnada bayanları ittirdiği sırada 6 aylık olan bebek de bu saldırıya maruz kaldı ve onun içinde rapor hazırlandı.

Hepiniz hainsiniz..

Bize hepiniz hainsiniz diye bağırmaya başladı. Sessiz konuşmasını rica ederken karşılığında ” sen bizi tehdit mi ediyorsun ? ” şeklinde soruyla karşılaştık. Sonrasında Faruk ve Ferhat Dağlı bizi küfürlerle dediğimiz gibi darp ettiler. Sonrasında bizde Silivri Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldık ve şimdi Emniyete ifade vererek Cumhuriyet Savcılığına küfür, hakaret, darp ve kadına şiddetten suç duyurusunda bulunduk. “

Kale Kayış emekçileri, eşleri ve çocukları Silivri Devlet Hastanesi’nden aldıkları darp raporu sonrası Silivri Polis Merkezi’ne giderek ifade verdiler ve darp, küfür, hakaret, kadına şiddetten suç duyurusunda bulundular.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.