enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ SİAD 2018 YILININ SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

SİLİVRİ SİAD 2018 YILININ SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
12.12.2018
122
A+
A-

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneğinde gerçekleşen toplantıya Megra Bilişim Otomasyon’dan Metin Çelik katılım gösterdi.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği 2018 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. SİAD Başkanı Hakan Kocabaş’ın önderliğinde gerçekleşen Çayın Yanında Simit toplantısının konuğu, üretimde performans arttırıcı yöntemler hakkında özel çalışmaları olan Megra Bilişim Otomasyon’dan Metin Çelik oldu.

 

SİAD’a yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Çelik yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Çelik; “ 1997 yılında temelleri atılan Megra Otomasyon Yazılım, kurulduğu tarihten bugüne müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi çözümleri, teknolojinin tüm yeniliklerini kullanarak, müşterisinin ihtiyaçlarına masanın diğer tarafından bakarak ve meslek etiğinden ayrılmadan vermeye çalışan MODERN bir firmadır. Modern teknolojilerin gerisinde kalmadan sürekli gelişen ve kendini yenileyen, müşterilerinin de bu gelişimden faydalanmasını amaçlayan firmamız, teknolojinin maliyetleri yükseltmek yerine sürekli düşürmesi gerektiği prensibi ile hareket etmektedir. Bu sebeple müşterilerinin tüm işleri için ürettiği çözümlerde en yüksek faydayı, optimum maliyetler ile sunmayı hedefler” dedi.

HİZMETLERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Çelik, kurdukları sistemin avantajlarından ve hizmetlerinden bahsetti. Üretim, Verim takibi, Gerçek zamanlı izleme ve müdahale, Karar Mekanizması yönetimi, grafiksel raporlar, üretim planlama, process iyileştirme, sistemin kazançları ile ilgili bilgi veren Çelik; “Sistemin avantajlarına gelecek olursak, üretime anlık müdahale etme, üretim kalitesini arttırma, personel verimini arttırma, makine kullanım performansını izleme, zaman kullanım performansını izleme, birim zamanı iyi kullanma özelliğiyle üretim maliyetini düşürme, grafik ve raporlama modülü sayesinde karar/destek ve yatırım maliyetlerine yön verme, dünyanın neresinde olursanız olun ordaymış gibi takip etme ve müdahale de bulunma, birden fazla iş yerinizin olması durumunda tüm iş yerlerinizi tek bir yerden izleme, müdahale etme, raporlama, processlerde gördüğümüz aksaklıkları size rapor edeceğimiz için işletme körlüğünden olabildiğince kaçma, kısa sürede otomasyon yatırım maliyetinizi size geriye kazandırma ve kar elde etmenizi sağlama, geriye dönük uzun vadeli verilerinizin kayıt altında tutulmasından dolayı, haftalık, aylık, yıllık veya dönemsel analizler almanızı sağlamak, Excel, PDF gibi dışarıya bilgi aktarımı nın gerçekleştirilmesi, gelişmiş yetkilendirme sayesinde kişi, bölüm bazında izleme ve müdahale etme yetkisinin verilmesi özelliği gibi hizmetlerimiz vardır” şeklinde konuştu.

Sunumun gerçekleşmesinin ardından SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve Üyelerin sorularını yanıtlayan Çelik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi.

Kaynak: http://bolgedehaber.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.