enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de Girişimcilik Kursu Başladı

Silivri’de Girişimcilik Kursu Başladı
10.05.2017
109
A+
A-

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun yeni dönem eğitimleri başladı.

Silivri Belediyesi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliği ile sürdürülen Girişimcilik kursunun yeni dönem eğitimleri başladı. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi sertifika sahibi yaparak, KOSGEB’den hibe kredi almaları için fırsat yaratan Silivri Belediyesi ve Silivri Esnaf Odası’nın işbirliği çalışmalarını devam ediyor.  Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde başlayan 25. Girişimcilik kursunu ziyaret eden Oda Başkanı Nuray Koçer ve Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, kursiyerlere başarılar diledi.

 

YENİ GİRİŞİMCİYE DESTEK

Uygulamalı Girişimcilik Kursu, 4 iş günü boyunca toplam 32 ders saati sürecek. Kursun sonunda, katılımcılar KOSGEB’e başvurarak uygun bulunurlarsa, 50 bin liraya kadar “hibe kredi” alabilecek. Ayrıca katılımcılar, 100 bin liraya kadar “sıfır” faizli ve 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.