enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YENİ ESNAF GAZETESİ 10 YAŞINDA

YENİ ESNAF GAZETESİ 10 YAŞINDA
A+
A-

Yayın hayatını İstanbul da sürdüren Yeni Esnaf Gazetesi 10. Yılını Hamsi Restaurant ta verdiği bir yemekte kutladı. Nezih bir topluluğun katıldığı yemekte kısa bir açılış konuşması yapan Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nusret Kafasıbüyük katılımcılara bu güne kadar verdikleri destek ve geceye katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Yeni Esnaf Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emre Baktıroğlu da katılımcılara teşekkür ederek gazetenin bu günlere gelmesinde Nusret Kafasıbüyük ün büyük emeğinin olduğuna vurgu yaparak kendisini kutladı. Konuşmaların ardından yeni açılan Hamsi Restaurant ta konuklara horon eşliğinde kelimenin tam anlamıyla bir balık ziyafeti çekildi . Yeni Esnaf Gazetesi Nin 10. Kuruluşu anısına yapılan pastayı da İmtiyaz Sahibi Baktıroğlu, Genel Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nusret Kafasıbüyük ve Editör Fırat İpek birlikte kesti. Pasta kesiminin ardından yapılan plaket töreni sonrası etkinlik son buldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.