enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8142
ALTIN
2.493,71
BIST
9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’da Bir Binanın Bodrum Katından ‘Uçak’ Çıktı

Avcılar’da Bir Binanın Bodrum Katından ‘Uçak’ Çıktı
01.03.2017
158
A+
A-

İstanbul’da bir binanın yıllardan bu yana kullanılmayan bodrumunda ne zaman ve nasıl bırakıldığı belirlenemeyen 2 kişilik hurda uçak bulundu.

 İstanbul Avcılar’da kullanılmayan bir bodum katında bulunan 2 kişilik ultralight sınıfı uçak, görenleri şaşkına çevirdi. Bodrum katının kapısından geçmesi imkansız olan uçağın, ne şekilde oraya getirildiğiyse merak konusu oldu.

BODRUM KATI KİRALAMAK İSTEYİNCE BULDULAR

Ambarlı Mahallesi’ndeki boş bulunan bir binanın bodrum katını kiralamak isteyenler sahibini aradı. Ancak, sahibine ulaşılamadı. Burayı depo olarak kullanmak isteyenler kapısı iple bağlı, zaman zaman evsizlerin kaldığı öne sürülen yere girdiği belirtilen bodrum katına bakan bu kişiler içeride iki kişilik, ultralight yani hafif uçak sınıfında, tek motorlu bir uçağın gövdesi, kanatları olduğunu görünce şaşırdı.”KAPI GENİŞLİĞİ BUNA UYGUN DEĞİL”

Binanın bodrumunda sahipsiz uçak parçaları olduğuna kimse inanmazken, bölgede iş yeri bulunan Doğan Bağçi da komşu binaya gitti. Bağci, “Yıllardır buradayım. Bu uçak parçalarının buraya girmesi imkansız. Kapı genişliği buna uygun değil. Bu uçak gövde ve kanatları buraya nasıl gelmiş, neden getirilmiş anlamak mümkün değil. Buna kimseyi de inandıramıyoruz” dedi.

Bodrum kat ve aynı binadaki işyeri sahibinin 15 yıldan bu yana ortalıkta görünmediği, kimse tarafından da tanınmadığı ifade edildi.İKİ KANADI, GÖVDESİ VAR, MOTORU SÖKÜLMÜŞ

İki kişilik Kitfox tipi olduğu belirtilen uçağın sadece arka küçük tekerleğinin ve bazı küçük parçalarının bulunduğu, motor, ön tekerlerinin söküldüğü belirlendi. Uçağın, ya parçaları birleştirilerek burada yapıldığı veya hurdaya ayrıldıktan sonra meraklısı tarafından alınarak binanın bodrum katına getirildiği sanılıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.