enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5872
EURO
34,8439
ALTIN
2.499,17
BIST
9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AVCILAR’DA RUGBY HEYECANI

AVCILAR’DA RUGBY HEYECANI

Avcılar Atatürk Stadı’nda oynanan, yeni spor dallarından biri olan Firuzköy Rugby Spor Kulübü. ile İstanbul Ottomans R.F.C Rugby karşılaşmasının ilk vuruşu gerçekleşti.

Anavatanı İngiltere olan Avustralya, Yeni Zelanda, Galler, İrlanda, Güney Afrika, Fiji ve İskoçya’da da 15’er kişilik iki takım arasında oval bir topla oynanan rugby ülkemizde sevilen bir spor olarak takip ediliyor. Firuzköy ile Ottomans Rugby takımları arasında kıran kırana geçen karşılaşmaya ilgi yoğundu. Birçok Rugby sever tarafından dikkatle izlendi. Aynı tribünde oturarak farklı takımları destekleyen seyircilerin büyük bölümü kurallarını bilmedikleri Rugby’nin kuralları hakkında birbirlerine sorular yöneltirken sahadaki çekişmeyi ilgi ile izledi.

 

Karşılaşmanın başlama vuruşunu yaparak Rugby heyecanını yaşayan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevilen ve Türk milletine miras olarak bıraktığı en anlamlı sözlerden birisi ‘Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim’dir. Rugby kaba ve zorlu bir spor gibi gözükse de oyun planının iyi kurulması ve takım oyunu fiziksel güçten çok daha önemli olduğu şuana kadar oynanan maçlarda kendini gösterdi.“Naim Süleymanoğlu SezonundaFiruzköy Rugby Spor Kulübümüz ile İstanbul Ottomans R.F.C kulübüne başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı ve seyircilerle birlikte maç heyecanını paylaştı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.