enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2567
EURO
35,0384
ALTIN
2.435,59
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

B.ÇEKMECE’NİN SULTANLARI ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

A+
A-

Türkiye Voleybol 2. Liginde açık ara şampiyon olan ve adını Bayanlar Voleybol Birinci Ligine yazdıran Büyükçekmece Voleybol Akademisspor, şampiyonluğunu Kumburgaz Princess Marin Otel’in Balo salonunda katılımın üst seviyede olduğu bir ortamda kutladı.

Şampiyonluk coşkusu için Kumburgaz Princess Marin Otel’in Balo salonunda Büyükçekmece’nin önde gelenleriyle buluşan Büyükçekmece Voleybol Akademisspor Kulübü yönetimi, teknik heyeti oyuncuları, davetlilere şampiyonluklarından dolayı mükemmel bir gece yaşattılar. Büyükçekmece Voleybol Akademisspor Kulüp Başkanı Ersel Yazıcı’nın açılış konuşmasıyla başlayan Şampiyonluk gecesi, Slayt gösterisiyle devam etti. Daha sonra sahneye çıkan ve misafirlere hitap eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şampiyonlukta emeği geçenlere, Sponsorlara tek tek teşekkür etti ve en büyük övgüyü müsabakalarda sezon boyunca ter döken ve Büyükçekmece Ailesine Birinci Lig armağan eden oyunculara yaptı. Şampiyonluk kupasını Başkan Dr. Hasan Akgün’e takdim eden Voleybolcu Kızlar, bu güzel anı objektiflerdin karşısına geçerek ölümsüzleştirdiler.
Katılım üst seviyedeydi
Büyükçekmece Voleybol Akademisspor Kulübünün Şampiyonluk gecesine katılımın üst seviyede olduğu gözlendi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Başta olmak üzere, Netlog Yönetim Kurulu Başkanı, Element Spor Yönetim Kurulu Başkanı, Gökbora Yönetim Kurulu Başkanı, Üçsel Group Yönetim Kurulu, Kayalar Nakliyat Yusuf Kaya, Paksoy Beton adına Davut Zeyrek, Osmanoğulları İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Babuşçu, Damla Kuyumculuk Nuri Bek, Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Ali Üner, Ahmet Şahin, Ahmet Bayraktar, Başak Sancar, Meclis Üyesi Fahrettin Altıntaş, Tamer Canbaz, Ahmet Küçük, Çınar İnşaat Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çınar, Tepecik Esnaflarından Ziya Şen, Gıdam Market ve Sezerler İnşaat adına Salih Zeki Sezer, Veli Sezer, Berke Otomotiv Özkan Öztürk, Peker İnşaat Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Peker, Trakyalılar Derneği eski Başkanı Yusuf Kurt, Büyükçekmece Voleybol Akademisspor Kulüp Başkanı Ersel Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Genç, Gürsel Yazıcı, Cenk Kılıç, Hüseyin Topçu, Muhittin Cenk Tanış, Ufuk Işık, Cenk Yıldız, Gökhan Turhan, Pınar Erkan, Vedat Özcan, Ayşe Kılıç, Hikmet Öztürk ve isimlerini hatırlamakta zorlandığımız çok sayıda davetli, geceye katılım göstererek bu oluşuma destek verdiler.
Neslihan Demirtaş, coştu coşturdu
Gecede Sahne alan Ünlü Ses Sanatçılarından Neslihan Demirtaş, davetlilere oldukça keyifli bir gece yaşattı. Şarkılarıyla davetlileri bir an olsun yerlerinde oturtmayan Neslihan Demirtaş, bir birinden güzel eserleriyle geceye katılan misafirlere müzik keyfi verdi. Voleybolcu Kızlara hayran kaldığını söyleyen Neslihan Demirtaş, tüm masaları tek tek gezerek şarkılarını misafirlerle birlikte büyük bir keyifle okudu. Sultanların şampiyonluğunu kutlayan ünlü sanatçı, kaşkolü boynundan indirmedi ve mavi-beyazlı renklerle geceye ahenk kattı.
Sponsorlara Plaket takdim edildi
Gecede yer alan Sponsorlara plaketler takdim edildi. Plaketleri Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile Büyükçekmece Voleybol Akademisispor Kulübü Başkanı Ersel Yazıcı kendi elleriyle verdiler. Da sonra Piste yığılan voleybolcu kızlar, yöneticiler ve davetliler, gönüllerince eğlenirken sezonun yorgunluğunu da bir anlamda atmış oldular. Başkan Ersel Yazıcı, piste çıkan ve oyuna katılan tüm kızlara bahşiş olarak para takdim etti ve gece geç saatlere kadar devam etti. Geceye katılım sağlayanlara teşekkür eden Başkan Ersel yazıcı, desteğin çığ gibi büyüdüğü Büyükçekmece’ye Basketbol ve Futboldan sonra Voleybol’u da sevdirdiklerini bunun devamının geleceğini söyledi. Yazıcı, Şampiyon Kızlara ve teknik ekibe ayrıca teşekkür etti ve bu mutluluğu yaşattıkları için onlarla gurur duyduklarını ifade etti.

HABER VE FOTOĞRAFLAR; İBRAHİM KESKİN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.