enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Balıkesir Otellerinde Eğlenceli Tatil Fırsatları

Balıkesir Otellerinde Eğlenceli Tatil Fırsatları
21.07.2016
128
A+
A-

Balıkesir belki de hayal ettiğinizden daha güzel bir yer olarak karşınıza çıkacak. Eğleneceğiniz, dinleneceğiniz ve en güzel yaz akşamlarını geçirebileceğiniz farklı bir seçenek olarak çıkabilir karşınıza. Sevdikleriniz ile geçireceğiniz güzel bir tatilin keyfini çıkarmak ve bir de uygun fiyatlara çıkarmak kadar güzeli yoktur.

Balıkesir özellikle Ayvalık ile oldukça ünlü bir şehirdir. Tatil cenneti olan Ayvalık her yıl pek çok turist konuk eder, güzel bir tatil geçirmenizi sağlar. Aslında size sunulan bu en uygun fiyatlı seçenekler arasından Ayvalık otellerini tercih etmeli ve ne kadar da doğru bir tercih yaptığınızı görmelisiniz.

Balıkesir Otelleri arasından dilediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz ancak hayal ettiğinizden daha da uygun fiyata bulursanız tekrar ve tekrar gelmek istersiniz. Balıkesir’e geldiğiniz zaman görmeniz gereken yerlere hemen göz atalım. Öncelikle en meşhur olan Ayvalık, Cunda ve Sarımsaklı. En popüler ve görmeniz gereke 3 noktadır. Karşı komşusu Midilli Adası olan ve eşsiz bir manzaraya karşı harika bir tatil yapabileceğiniz yerdesiniz. Sarımsaklı plajı harika bir gün geçirmenizi sağlayacak olan yerdir. Gün boyu burada eğlenebilir, deniz, kum ve güneş keyfi yaşayabilirsiniz.

Buhraniye ören ise diğer bölgelere göre daha sakin bir yerdir. Daha çok yazlıkçıların tercih ettiği Ören’in denizi de çok güzeldir. Uzun plajları ile bilinir ve masmavi denizi tercih edilir. Edremit Körfezinde ise Akçay ve Altınoluk görmeniz gereken yerler arasındadır. Sırtını Kazdağlarına yaslamış olan sevimli tatil beldelerini kesinlikle gezip görmelisiniz. Doğa severlerin burayı ne kadar seveceğini biliyorum ve kesinlikle muhteşem bir hava da tatil yapmak isterseniz seçimlerinizi hemen yapmalısınız.  Avşa adaları da görmeniz gereken diğer bir yerdir. Bölgenin Marmara’ya bakan bölümünün en meşhur noktasıdır. Balıkesir otelleri arasından kendiniz için en uygun olanı yakalamanızı istiyorum ve siz de benim gibi keyfini çıkaracağız tatil için şimdiden tercihinizi yapmak isterseniz, tavsiyelerime kulak asmalısınız. Balıkesir otellerinden birkaç tavsiyem olacak.

Afrodit tatil köyü size ilk tavsiyem. Kesinlikle huzurlu ortamı ile kendinizi evinizde hissedecek, hayalinizdeki tatili şimdi planlayacaksınız. Açık havuz, çocuk havuzu, su kaydırakları, güneşlenme terası, fitness merkezi, çocuk oyun alanı ve 4 adet tenis kortu bulunan otelde siz ve sevdikleriniz çok rahat edebilirsiniz. Altınoluk merkeze 10 dakika uzaklıkta olan otel Balıkesir hava limanına ise yarım saat uzaklıktadır. Eğer ki tam olarak aradığım bu değil diyorsanız birkaç tavsiyede daha bulunabilirim.

Aeneas hotel ise Kaz dağlarının eteklerinde sizi bekliyor. Aeneas Afrodit Boutique doğa manzaralı oda seçenekleri, otoparkı, açık yüzme havuzu, açık büfe kahvaltı servisi, çocuk oyun alanı, 24 saat açık resepsiyon ve daha pek çok eğlence hizmet ile sizi bekliyor. Odaları gerçekten rahat ve ailece hem dinlenebilir ve hem de tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

Ayvalık Beach Hotel’de konforlu tatil fırsatı!

Sarımsaklı’nın en çok tercih edilen otellerinden olan Ayvalık Beach Hotel, masmavi denizinin güzelliği ile misafirlerini konuk eder. Burada eğlenmek için su sporlarını da tercih edebilirsiniz. Ringo, jet ski, kano, su kayağı, trekking hangisini isterseniz hepsi sizi bekliyor. Ayrıca çocuk dostu olan otelde çocuk kulübü, oyun alanı, çocuk animasyonu ve çocuk bakıcısı imkanları da size sunuluyor.

Balıkesir’in güzel doğasında hayran olacağınız bir tatil için seçimlerinizi ne kadar erken yaparsanız sizin için o kadar keyifli bir tatil olabilir. Eğlenmek ve uzun zamandır hayalini kurduğunuz tatil keyfini burada yaşamak için seçimlerinizi erkenden yapmalısınız. Yaz sezonu boyunca son dakika fırsatlarını kaçırmadan hayal ettiğinizden daha da güzle bir tatili planlamak için ne kadar doğru bir karar verdiğinizi siz de görebilirsiniz. Balıkesir otelleri her yıl olduğu gibi bu yılda en çok turist alan otelleri ile misafirlerini konuk edecek. Sizin içinde en güzel otellerden biri Balıkesir’de ise daha fazla beklemeden hem uçak biletinizi hem de otelinizi seçmeli ve peşin fiyatına taksitle ödeyerek hayal ettiğiniz tatile kavuşmalısınız. Tatile çıkmadan gezip görmeniz gereken yerleri araştırmalı, günlük gezi planları yapmalısınız. Bunun faydasını kısacık tatilinize gittiğiniz zaman göreceksiniz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.