enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BELEDİYE BİNASINI İBB YAPTI

BELEDİYE BİNASINI İBB YAPTI
08.06.2018
135
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal, İBB’nin Büyükçekmece’ye yapılan hizmetlerini anlatırken Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası’nın İBB tarafından yapıldığını iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nca koordine edilen İBB’nin Dizdariye Mahallesi’ndeki iftarına katılan İBB Başkanı Mevlut Uysal, Büyükşehir Belediyesi’nin Büyükçekmece’ye yatırımlarını ve hizmetlerini vatandaşlarla paylaştı.

Beylikdüzü Metro Hattı ihalesinin hazırlandığını ve bu ihalenin Büyükçekmece’de son bulacağını söyleyen Uysal,  Büyükçekmece Belediye Hizmet Binası’nın da Büyükşehir hizmetleri arasında bulunduğunu kaydetti.

 

Metro son durağı Büyükçekmece olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal, İBB’nin Büyükçekmece’ye verdiği hizmetleri yaptığı iftar öncesi konuşmasında aktardı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak ayrım yapmadan İstanbul’un her köşesine hizmet götürdüklerini ifade eden Uysal, Büyükşehir Belediyesi’nin Büyükçekmece’ye yapmış olduğu önemli büyük hizmetleri olduğunu kaydetti.

Büyükçekmece Belediye Hizmet Binası’nın da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını ifade eden Uysal, şunları söyledi: “Büyükçekmece’ye 10 tane park yaptık. Başka alanlarda da hizmetlerimizi yapıyoruz. Bu hizmetleri yaparken aynı zamanda ulaşımla ilgili de çalışmalarımız var. Şu anda Beylikdüzü’nde olan metro hattımızı Silivri’ye geçirebilmek için çalışıyoruz. Beylikdüzü’ne önce metroyu yapıp oradan metrobüsü bu tarafa geçireceğiz. Beylikdüzü metro hattı ihalesi hazırlıyoruz. Bu yıl içerisinde ihaleye çıkarız. O zaman metroyu devam ettireceğiz. Aslında Beylikdüzü’ne gelen metroyu Büyükçekmece’ye kadar getirip son durak burası planlıyoruz. Herhalde bu yıl ihaleye çıkarız o zaman ulaşım aksı olarak da rahatlamış olacağız. Yeni bir sistem üzerinden devam edeceğiz. Metro yapımları eskisi gibi 5 -6 yıllık sürmeyecek. En geç üç yıl içerisinde metro yapımları bitmiş olacak.” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.