enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3254
EURO
34,4560
ALTIN
2.486,86
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü, 23 Nisan’da Anıtkabir’deydi

Beylikdüzü, 23 Nisan’da Anıtkabir’deydi
25.04.2017
122
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Anıtkabir’e gezi düzenledi.

 Büyük küçük herkesi Ata’sıyla buluşturan etkinlik, milli duyguları daha da kabarttı.

Beylikdüzü Belesiyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçedeki vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Anıtkabir’i ziyaret etmesi için gezi düzenledi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı gezide deneyimli rehberler tarafından panoramik Ankara turu yapıldı. Kızılay Meydanı, UIus Meydanı, Çankaya Köşkü, Bakanlıklar, Milli Parklar ve çeşitli resmi kurumların bulunduğu caddeler gezildi. Yapılan panoramik gezinin ardından ilk olarak Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri Türbesi ziyaret edildi. Sonrasında Eski 1.Meclis Müzesi ve 2.Meclis ziyareti gerçekleştirildi. Atatürk’ün kıyafetlerinin ve çeşitli eşyalarının sergilendiği müzeye ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Son olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahat yeri olan Anıtkabir ziyaret edildi. Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel gün olan 23 Nisan’da Ata’ya olan sevgisini göstermek için yola çıkan çocuk, genç, yaşlı, engelli her yaştan büyük küçük vatandaş, Anıtkabir’de duygusal anlar yaşadı. Atalarının kabrini ziyaret eden Beylikdüzülü vatandaşlar sonrasında içeride bulunan müzeleri gezerek yaşanan savaşların canlandırmasına şahit oldu.

Gezide yol boyunca konuklara çay, kahve, sandviç, meyve suyu, kek ikramı yapıldı, Ankara’da öğle yemeği yendi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.