enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çağrıbey’den, Mehmetçiğ’e Destek Kermesi

Çağrıbey’den, Mehmetçiğ’e Destek Kermesi
16.03.2018
207
A+
A-

Silivri Çağrıbey Ortaokulu, Okul Aile Birliği ve Yönetimi, Velilerin ve Öğrencilerin katkıları ile Mehmetçik Vakfına gelirin tamamının gideceği kermes düzenledi.

Çağrıbey Ortaokulu, Okul Aile Birliği sosyal sorumluluk projesi kapsamında Silivri’de bir ilke daha imza attı. Yaptığı etkinlikler ve faaliyetlerle ilçede öne çıkan okullar arasında yer alan Çağrıbey Ortaokulu’nda  yine anlamlı bir etkinlik düzenledi. ‘ Mehmetçik İÇİN ELELE ‘ isimli etkinliğe Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Osman Umuç, Silivri Milli Eğitim Şub Müdürleri de katılım gösterdi. Okul bahçesinde, okul aile birliği tarafından 16 Mart 2018 de saat: 10.00 da yapılan kermes den elde edilen gelir Mehmetçik Vakfına bağışlanacak. Silivri Çağrıbey Ortaokulu bahçesinde, öğrenci velilerinin hazırladıkları sunumlarla kermes düzenledi. Afrin’de şehit olan askerler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Okul öğretmenlerinden Mehtap Ballı günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Ballı; “Eğitim- Öğretim süreci insanın yaşamına dokunan en önemli süreçtir. Bu süreçte çocuklarımızın akademik başarıları kadar sosyal kültürel yönlerden de başarı göstermeleri hedefimizdir. Geleceğin yetişkinleri olarak hayata hazırlanan bu küçücük yüreklerde, insani ve vicdani sorumlulukların bilincini geliştirmek eğitimin temelidir. Değerler eğitimi kazanımlarını çocuğa tam verebilmek toplumun refahı açısından vazgeçilmezdir. Biz millet olarak değerlerimiz ile varız ve değerlerimiz ile güçlüyüz. Bunların başında vatan sevgisi, birlik beraberlik ve merhamet gelir. Tüm bunları bir arada düşündüğümüzde Çağrıbey ailesi olarak bir sosyal sorumluluk projesi yürütebilen toplumsal dayanışma örneği sergileyebilen vatan ve millet sevgisi ile her daim Mehmetçiğin yanında olan bilinçli ve merhametli nesiller için bu projeyi başlattık. Biz Mehmetçik için el ele dedik. Bu işe gönlümüzü verdik. Projemize gönülden destek veren her bir öğrencimize, velimize, paydaşlarımıza çok teşekkür ediyor bu tür sosyal sorumluluk projelerinin artmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Çağrıbey Ortaokulu 6. Sınıf öğrencilerinin hazırladıkları gösterinin ardından ise kermes açılışı gerçekleşti. Vatandaşlar ve öğrenciler tarafından kermese yoğun ilgi gösterildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.