enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3766
EURO
35,0173
ALTIN
2.325,42
BIST
9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİME HAZIR

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİME HAZIR
A+
A-

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden, beraberinde akademik kadro ve teknik ekipten oluşan bir grup heyet Selimpaşa’da bulunan üniversite binalarında incelemelerde bulundu.

Silivri Selimpaşa Mahallesi’nde bu yıl eğitim hayatına başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi’nin hazırlık çalışmaları devam ediyor. Sınıfların eğitim vermeye hazır hale getirildiği kampüs binasında Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Üniversitesi’nden bir grup heyet incelemelerde bulundu. Akademik kadro ve teknik ekibin de yer aldığı ziyarette heyete Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu eşlik etti. Ziyarette; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlık Danışmanı Recep Beyazkılıç, Rektör Vekili İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Rıza Büyükuslu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Necmi Gürsakal, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mesut Razbonyalı, Uluslararası Finans Öğretim Üyesi Dr. Engin Dumanlı, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muazzes Garipağaoğlu, Kütüphane Direktörü Belgin Çetin, Fenerbahçe Üniversitesi Genel Sekreteri Ekrem Baltacı, Fenerbahçe Üniversitesi Kampüs Yöneticisi Hülya Alır yer aldı. Mayıs ayı ortasından itibaren dekanlığın da faaliyete geçeceği Fenerbahçe Üniversitesi için hazırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.