enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İLK KAVUN VE BAMYA ÜRETİCİSİ BELLİ OLDU

İLK KAVUN VE BAMYA ÜRETİCİSİ BELLİ OLDU

Selimpaşalı çiftçiler Teyfik Atasoy ve Bülent Özcan, sezonun ilk Topatan Kavunu’nu ve Bamya’sını yetiştirerek Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a hediye etti.

Bu yılın ilk topatan kavunu ve bamya yetiştiricisi olan Teyfik Atasoy ve Bülent Özcan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek ilk mahsulleri hediye etti. Topatan Kavunu ve Bamya Festivali’ne hazırlandıklarını söyleyen Selimpaşalı çiftçiler, her yıl olduğu gibi bu yıl da iddialı olduklarını dile getirerek, çiftçiye tarla desteğinden, fide desteğine kadar her konuda yardımcı olan Işıklar’a teşekkürleri dile getirdi.

 

IŞIKLAR TEBRİK ETTİ

Başkan Işıklar, yılın ilk Topatan Kavunu ve Bamya üretici olan Teyfik Atasoy ve Bülent Özcan’ı tebrik etti. Selimpaşa’da yıllar sonra yeniden başlatılan festival geleneğinin bu yıl da sürdürüleceğini dile getiren Başkan Işıklar; “Kavun ve bamya gibi bölgesel özellikleri olan ürünlerimizin üretilmesi konusunda ısrarlıyız. Topraklarımızı polis, asker, zaptiye yöntemleriyle değil; üreterek, o toprağın değerini bilerek koruyacağız. Tarım yoksa gelecek yok” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.