enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4764
EURO
34,8041
ALTIN
2.478,29
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

IŞIKLAR KARSLI HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

IŞIKLAR KARSLI HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU
28.08.2016
92
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kars İli Kağızman İlçesi Çayarası Köyü Derneği’ni ziyaret ederek hemşerileriyle kahvaltıda buluştu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz haftasonu Kars İli Kağızman İlçesi Çayarası Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Karslı hemşerileriyle birlikte kahvaltı yapan Başkan Işıklar’a CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İlçe Yönetimi ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Dernek Başkanı ve Yönetiminin de yer aldığı ziyarette ülke gündemi ve dernekler ile birlikte yürütülen çalışmalar konuşularak, talep ve öneriler görüşüldü. Yöre derneklerinin gelenek ve göreneklerin yaşatılması adına önemli bir görevi üstlendiklerini dile getiren Başkan Işıklar; “Geleneklerimiz, göreneklerimiz, ürettiklerimiz ve bizim binlerce yıldır demlenmiş örf ve adetlerimiz ile ülkemiz tam bir kültür mozaiği. Bizi var eden değerlerimizi, bütün yörelerimizin zenginliğini Silivri’de hoşgörü içerisinde, huzur içerisinde, barış içerisinde yaşatıyoruz. Bizim gerçek zenginliğimiz bu. Hoşgörü içerisinde, birbirine tahammül edebilmeyi geliştirmiş olan bir ilçede görev yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.





REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.