enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MASLAK İSTOSEO’DA DEĞİŞİM RÜZGARI

MASLAK İSTOSEO’DA DEĞİŞİM RÜZGARI
16.02.2018
142
A+
A-

MASLAK İSTOSEO’DA DEĞİŞİM RÜZGARI

İstanbul Maslak’ta bulunan oto tamircilerinin üyesi olduğu İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nda uzun bir aradan sonra seçim heyecanı yaşanacak.

İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nda 14 sene başkan vekilliği, 18 senedir de başkanlık yapan Mustafa Keskin’e karşı 21 Şubat 2018 günü yapılacak genel kurulda Maslakta’ki oto tamircileri esnafının isteği üzerine güçlü, Dinamik ve Genç bir ekip liste çıkarıyor.

Uzun bir süreden sonra ilk kez bir yarışa sahne olacak İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası genel kurulu öncesi, Keskin’in rakip listesinde yer alan Cevdet Bay gazetemize açıklamada bulunarak şunları söyledi :

İstanbul Oto Sanatkarları Esnaf Odası üyelerinden gelen yoğun bir talep sonrası genel kurulda Genç ve Dinamik Kadroyla aday olmaya karar verdik.

Artık Esnaf odamızda değişimin yaşanması gerektiğine inanan, böyle düşünen arkadaşlarımızla yola çıktık.

Esnafımıza daha iyi hizmet verebilmek adına İSTOSEO da mutlaka bir değişimin yaşanması gerekiyor.

Biz odamıza kayıtlı olan esnafımıza çağrı yaparak genel kurulda gelip oylarını kullanmalarını istiyoruz.

Üyelerin kendi hür iradeleriyle aktif çalışacak, esnafın sorunlarını çözüme kavuşturacak kendi yönetimini kendisi seçmeli.

Genel kurulumuza ne kadar çok katılım olursa, seçim o kadar demokratik olur ve genel kurul Demokrasi şöleni havasında geçer.

KOMİSYONLAR OLUŞTURACAĞIZ

Biz oda üyelerimizden 4 yıllığına yetki istiyoruz. Eğer bize bu yetki verilirse, yeni yönetim anlayışı ile oda bünyesinde 7 tane komisyon kurulacak. Bu komisyonlara her 5 bir yönetim kurulu üyesi başkanlık yapacak ve ayrıca bu komisyonda oda üyelerinden 4’er kişilik komisyon üyeleri alınacak ve katılımcı bir yönetimle tüm esnafın sorunlarını çözmek için canla başla çalışacak. Başlıca Bu komisyonlar şunlardı.

Eğitim Komisyonu, Sigortacılık Komisyonu, Arge ve İş geliştirme komisyonu,Hukuk ve Danışmanlık Komisyonu, Halkla İlişkiler Komisyonu, Fuarcılık Komisyonu, Tüketici hizmetleri ve Bilirkişi Komisyonu

1.414 üyesi olan esnaf odamızın seçimlerinin, 5362 sayılı yasa gereği yönetim ve denetim kurulu üyelerinin toplamının 5 katı kadar, yani en az 60 kişinin katılımıyla değilde, yüzlerce üyemizle yapılması adına çalışmalarımız devam ediyor.

Genel kurulun yapılacağı güne kadar, esnafımızı bilinçlendirme adına çalışmalarımız sürecek. Oto tamircileri arkadaşlarımız genel kurula katılıp hür iradeleriyle tercihlerini yapsınlar.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.