enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5325
EURO
34,6353
ALTIN
2.496,19
BIST
9.595,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Öğrenciler karnelerini bugün aldı

Öğrenciler karnelerini bugün aldı
08.06.2018
134
A+
A-

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı bugün sona erdi. Silivri’de yaklaşık 30 bin öğrenci karnelerini aldı.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı kapanış programı Silivri Hasan Özvarnalı İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen programa, Kaymakam Ali Partal, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, CHP Silivri İlçe Başkanvekili Ahmet Yücegök, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Arif Kanık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ

VAR ÇOK ÇALIŞMAK’

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Tuğba Seymen, yaptığı açış konuşmasında, “Sizler, tarih boyunca olduğu gibi 15 Temmuz’da da vatanına sahip çıkan kahramanların evlatlarısınız. Atatürk’ünde dediği gibi, ‘Tek bir şeye ihtiyacımız var, çok çalışmak.’ Kendi vatanımızın bu yolda en büyük güvencesi sizin varlığınız ve gayretinizdir.” ifadelerine yer verdi.

Seymen, “Başöğretmen Atatürk’ün ‘Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır’ diye hitap ettiği değerli meslektaşlarım gelecek nesilleri yetiştirme sorumluluğu altında her zaman olduğu gibi bu yılda göstermiş olduğunuz gayretinizden dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

 

‘BİLGİ VE ERDEMLE DONANMIŞ
NESİLLER YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ise yaptığı konuşmada, ilçe de yapılan faaliyetlerle ilgili kısa bilgiler verdi. Ay, “Milli Eğitim’in amaç ve ilkeleri doğrultusunda evlatlarımızın zihnine ve ruhunu aydınlatmaya, mükemmel yaratılmış insan ve evren ilişkisini sağlıklı kurabilen, bilgi ve erdemle donanmış, nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler gösteriler yaptı. İlçede düzenlenen yarışmalarda ödül almış öğrencilere ise protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Ali Partal ise, öğrencilere tatilde kitap okumaları önerisinde bulunarak tatillerini iyi geçirmelerini diledi.

 

SERGİYE YOĞUN İLGİ

Hasan Özvarnalı İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan sergi de yoğun ilgi gördü. Serginin açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri, yapılan çalışmalar hakkında minik öğrencilerden bilgi aldı.

Serginin ardından öğrencilere karneleri dağıtılarak program sona erdi.

Kaynak: Alparslan ERMİŞ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.