enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5803
EURO
34,9119
ALTIN
2.437,17
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ŞENAY DEĞER ‘ SİYASETTE YOKUM ‘

ŞENAY DEĞER ‘ SİYASETTE YOKUM ‘
26.02.2018
395
A+
A-

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer son konuşmasında siyasi hayatını bitirdiğini ve bundan sonra siyasetin hiçbir kulvarında olmayacağını belirtti.

Yaklaşık 10 yıldır Kıraç Beldesi ile birlikte Esenyurt ilçe Başkanlığı görevini yürüten Şenay Değer bu görevine veda etmeye hazırlanıyor. Kıraçla birlikte 6 dönem ilçe başkanlığı yaptığını belirten Değer, ‘çok yoruldum. Benim görevim artık bitmiştir. Burada her kesin huzurunda söylüyorum 2019’da da kesinlikle belediye başkanlığına aday değilim. Ali Murat Alatepe’nin başarısı ve tekrar aday olması için mücadelemi sürdüreceğim’ dedi.

DÖNEMİM BİTMESEYDİ BİLE İLÇE BAŞKANLIĞINI BIRAKACAKTIM
Kars, Ardahan ve Iğdır kanaat önderleriyle gerçekleşen sabah kahvaltı programında her kesin huzurunda siyasi hayatıyla ilgili açıklama yapan ve kamuoyunda ki yanlış algıları netliğe kavuşturan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer artık siyaseti düşünmediğini ve son noktayı koyduğunu açıkladı. Kıraç Beldesi ile birlikte yaklaşık 8 dönem ilçe başkanlığı görevi yaptığını belirten Değer, ‘3 dönem ilçe başkanlığı yaptım. 3 dönemde Kıraç’ta yaptım. Atamalarla birlikte 8 kez bu görevi sürdürdüm. Görev sürem bitmeseydi dahi ben bir daha ilçe başkanlığını yapmayacağımı birçok defa farklı ortamlarda ifade etmiştim. Mart ayı içerisinde kongremiz olacak yeni ilçe başkanımızda seçilecek’ dedi.

2019 YILINDA ALATEPE’NİN ADAY OLMASI İÇİN ÇABALAYACAĞIM
Ali Murat Alatepe’nin gördüğü ilginin kendisi memnun ettiğini belirten Değer, 2019 yılında yapılacak seçimde Alatepe’nin aday olması için sonuna kadar mücadele edeceğini belirtirken, ‘2019 yılında ki seçimle ilgili birileri öngörüde bulunuyor. Ali Murat Alatepe’nin Belediye Başkanı olmasından sonra halktan gördüğü teveccüh Şenay Değer’i biraz tedirgin etti diyorlar. Çünkü Şenay Değer bu kadar ilgi beklemiyordu. 2019 da benimde aday olacağımı söylüyorlar. Bu gidişle 2019 Ali Murat Alatepe ile Şenay Değer arasında bir yarışa dönüşecek. Bu gelişme AK Parti’de büyük bir kavgaya dönüşecek diyenler ve beklenti içerisinde olanlar var. Murat Alatepe’nin gördüğü teveccüh beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Teşkilatımızın içerisinden çıkan bir kardeşimiz. Takdir ettiğim ve sevdiğim bir kardeşim. Teveccühün giderek artması için bende ilçe başkanlığını bıraksam dahi bir kardeşi olarak elimden geleni yapmaya çalışacağım. 2019 seçimlerinde de Allah nasip ederse Ali Murat Alatepe kardeşimin yine aday olması içinde elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım. 2019 yılında gerçekleşecek belediye başkanlık seçiminde belediye başkanlığı gibi bir düşüncem yok’ diyerek siyasi hayatına son noktayı koyduğunu belirtti.

HABER : Emin BEYAZ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.