enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Ak Parti’de Bayramlaşma

Silivri Ak Parti’de Bayramlaşma
A+
A-

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla, bayramın ikinci gününde bayramlaşma programını ilçe teşkilat binasında gerçekleştirdi.

 

https://youtu.be/yBWnKap0bgw

 

Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca’nın da aralarında bulunduğu bayramlaşma programına, bu zamana kadar görev yapmış İlçe Başkanları, eski Silivri Beleidye Başkanı Hüseyin Turan, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, SKM Başkanı Filiz Baş Güler, Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, çok sayıda partili, Dernek Başkanları ve vatandaş katılım gerçekleştirdi.

 

RAMAZAN BAYRAMI HOŞGÖRÜ, HUZUR, SAĞLIK GETİRSİN

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Ramazan Bayramının öneminden bahsederek; “Hoşgörü,sağlık, huzur ve mutluluğun dışında hayatta çok daha fazla şeyin olması insan için çok önemli olduğuna ben inanmıyorum. Başarı illaki lazım ama bu dünyalık bir mesele o yüzden dünyanın içerisinde olması gereken sağlık, huzur ve mutluluk ve ahirette de cenneti ile bizi nasiplendirsin. En önemli olarak bunlar olduğunu düşündüğümden hayır duası olarak kabul edilmelidir” şeklinde konuştu.

EMEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

Ak Parti İstanbul 3 Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca; “İlk olraak bayramınızı yürekten tebrik ediyorum. Sevdiklerimizle, aillerimizle, evlatlarımızla birlkte nice bayramlar görebilmeyi Yüce Rabbim bizlere nasip etsin inşallah. Ramazan’ın huzuru bizler için çok değerli, hani bittikten sonra insanın içine buruk bir haz geliyor, bu duygu çok farklı bunu yaşayabilmek de çok güzel. Ülkemizde bu huzurun varlığı ve değeri çok güzel, ben şahidim ki Silivri Teşkilatı, başkanından, üyelerine, tüm kardeşlerimize ramazan ayı içinde arı gibi çalıştı Allah sizlerden razı olsun. Hak Rıza için adım atan, emek vreen her kardeşimden Allah Razı olsun.

 

Bayram şimdi buruk, çünkü bir terör olayı maalesef ki yaşandı, teröre lanet olsun. oadaki psikoloji, devletin geldiği nokta, onu bu tarafa sıçratmaya çalışan dışarıdaki ve içerideki hainlerin her biri, ülkemizin varlığı için son yaşadığımız olay bizlerin ne kadar gerçekliliğini gösterdi. Motivasyonumuzun geri çekilmesine sebep olacak şeylerden uzak durmamız gerekiyoruz. Ben iyi olacağına yğrekten innaıyor, ilk turda bunun biteceğine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: http://bolgedehaber.com

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.