enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5668
EURO
34,8643
ALTIN
2.429,13
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri-SİAD’dan yoğun mesai

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği her ayın ikinci Çarşamba gününde düzenledikleri “çayın yanında simit” sohbetini gerçekleştirdi.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği düzenli olarak gerçekleştirdikleri “Çayın yanında simit” sohbetini gerçekleştirdi.  Silivri Yeşilay Derneği ve Silivri TEB Bankası yetkilileri ağırlayan SİAD çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Yeşilay İle Çalışmalarımız Olacak

SİAD üyelerinin yanında bu hafta Silivri Yeşilay Derneği Başkanı Ülkenur Büke ve üyeleri katılım sağladı. Dernek Başkanı Ülkenur Büke Türkiye genelinde ve Silivri’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken aynı zamanda Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği ilke birlikte projeler yapmak istediklerini de dile getirdi. SİAD Derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Ülkenin geleceği söz konusu olduğunda ellerinden geleni yapacaklarını ve çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Teb Bankası Müdüründen Ziyaret

TEB Bankası (Türk Ekonomi Bankası) Müdürü Murat Karakaya çalışmaları hakkında bilgi vererek, üyeleri son zamanlarda artan dolandırıcılıklarla ilgili uyardı. Karakaya; “Özellikle hiçbir banka çalışanı sizlere anne kızlık soy adınızın tamamını sormaz” diyerek başlarından geçen olaylarla ilgili de bilgi verdi.

“Ara eleman bulmakta zorlanıyoruz”

 Bunun yanı sıra Sanayici üyeler Silivri’de ara eleman bulma konusunda çok fazla sıkıntı yaşadıklarını endüstri meslek liseleri mezunlarının çok fazla olmadığını dile getirerek, Milli Eğitim Müdürlükleri ile birlikte çalışmaların gerçekleştirilmesi gerektiği konusunda karar verildi.

SGK’ya ziyaret

Silivri Sanayici ve İş Adamları aynı zamanda Silivri Sosyal Güvenlik Kurumu görevine başlayan Adnan Gücer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Gücer aynı zamanda Sanayicilerden Silivri hakkında da bilgi aldı.

Kaynak: silivridehaber

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.