enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri,SİAD çayın yanında simit toplantıları tam gaz devam

Silivri,SİAD çayın yanında simit toplantıları tam gaz devam
A+
A-

14.03.2018 Çarşamba günü saat 09:30’da gerçekleşen Silivri, SİAD Çayın Yanında Simit toplantılarına bir yenisi daha eklendi. 

Yapılan toplantıda Dernek Başkanı Hakan Kocabaş’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından gelen konukların konukların sunumlarına geçildi. İlk olarak işletmelerin en önemli kalemlerinden olan personel ve ek yatırım olmaksızın mevcut ödemeler dengesini sağlamak için Biltek Akademi grup tarafından geliştirlmiş yazılımın tanıtımı yapıldı. Tanıtım hakkında kısa bir bilgi veren eski İŞKUR Müdürü Muammer Çoşkun’un yaptığı sunumdan sonra sunum gerçekleşti.

Daha sonra ardından Silivri, SİAD üyesi Berrin Tektunalı’nın da GCL Geri Dönüşüm firması hakkında bilgiler verdi.

Ardından Silivri, SİAD ziyaretlerini ilk olarak Silivri İYİ Partiyi ziyaret etti. Ardından da Silivri CHP İlçe Binasına ziyarette bulundular. Oradan da Silivri Ak Parti ziyaretini gerçekleştirdiler.

Haber: Adnan YILDIRIM

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.