enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3676
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

TEPECİKSPOR TARİHİ FARKI KAÇIRDI : 3-0

11.02.2018
166
A+
A-

TFF 3. Lig 3. Grup kendi saha ve seyircisi önüne dört yıl aradan sonra çıktığı ilk maçında Play-Off yolundaki rakipleri Düzyurtspor’u ikinci yarıdaki etkili oyunu ile 3-0 mağlup etti ve puanını 30’a yükselterek Play-Off yarışında bende varım dedi.

Protokol tam kadro stattaydı

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadının ismi altında ilk kez resmi bir maç için sahaya çıkan yeşil-beyazlıları bu önemli günde Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Büyükçekmece Voleybol Akademisispor Kulüp Başkanı Ersel Yazıcı, Büyükçekmece Emniyet Müdür yardımcıları, Büyükçekmece İlçe Spor Müdürü Oktay Şahin, Büyükçekmece Belediyesi Personeli, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, çevre ilçelerden gelen misafirler ve Tepecikspor’un Çarşı Grubu taraftarları Büyükçekmece Tepecikspor’u bu önemli maçta yalnız bırakmayarak gerekli desteği en iyi şekilde verdiler.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Müsabakaya ev sahibi Büyükçekmece Tepecikspor, ilk yarıda rüzgârı arkasına alarak başladı. İlk 45 dakikada sadece iki pozisyon bulabilen Büyükçekmece Tepecikspor, güçlü rakibi Baysal İnşaat Düzyurtspor’un zaman zaman geliştirdiği tehlikeli ataklarla kalesinde sıkıntı yaşadı. İlk yarıda kayda değer en önemli ve tek hareket 45. dakikada konuk Baysal İnşaat Düzyurtspor’lu Miraç’ın Eray’a yaptığı sert hareketle gördüğü kırmızı kart oldu. İki takım ilk yarıda ellerine geçirdiği fırsatları skora yansıtamadı ve devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Goller ikinci yarıda geldi

Müsabakanın ikinci yarısına Büyükçekmece Tepecikspor bir başladı, pir başladı. Rakibinin zaaflarından faydalanan yeşil-beyazlılar, 10 kişi kalan Baysal İnşaat Düzyurtspor yarı alanından ayrılmadı ve adeta tek kale oynamaya başladı. Aradığı golü 50. dakikada Recep Metin ile bulan Büyükçekmece Tepecikspor, 1-0 öne geçmenin sevincini yaşadı. 69. dakikada Semih Mustafa Usta’nın şunu direkten döndü. Dönen topu Fırat Bozkurt rakip filelerle buluşturdu 2-0. Karşılaşmada perdeyi kapatan isim 86. dakikada Semih Mustafa Usta oldu ve karşılaşma Büyükçekmece Tepecikspor’un ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 sona erdi.

Tarihi fark kaçtı

İkinci 45 dakikada etkili oynayan ve rakibini yarı alana hapseden Büyükçekmece Tepecikspor, tarihi farkı kaçırdı. Semih Mustafa Usta, Mehmet Arı, Recep Metin, Onur Erdem ile sayısız yüzde yüzlük birçok gol pozisyonunu cömertçe harcadılar. Tarihi farkı kaçıran Büyükçekmece Tepecikspor, ikinci yarıdaki futbolu ve attığı gollerle soğuk havayı ısıtmayı bildi. Müsabaka sonunda takımlarını tribünlere davet eden Büyükçekmece Tepecikspor’un cefakâr taraftarları, takımlarını bağırlarına basarak alınan farklı galibiyetken dolayı oyuncuları kutladılar. Günün en şanssız isimlerinden Onur Erdem, eline geçirdiği fırsatları skora yansıtamayınca müsabaka sonunda büyük üzüntü yaşadı. Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan genç oyuncuyu taraftarlar teselli etti.

HABER : İbrahim KESKİN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.