enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5816
EURO
34,8086
ALTIN
2.513,14
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Uyuşturucu Bağımlısı, 13 Yaşındaki Kızın Burnunu Kırdı

Uyuşturucu Bağımlısı, 13 Yaşındaki Kızın Burnunu Kırdı
09.03.2017
179
A+
A-

Edirne’de 19 yaşındaki Tolgahan Ç., iddiaya göre uyuşturucu madde aldıktan sonra, aynı mahallede oturan kız öğrenci13 yaşındaki Simay Şengün’e sopayla saldırdı.

Saldırı, Edirne’nin Dilaverbey Mahallesi’nde geçen hafta içinde meydana geldi. 7’nci sınıf öğrencisi olan Simay Şengün, arkadaşlarıyla parka gittiği sırada, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Tolgahan Ç., elindeki sopayla saldırmak istedi. Saldırıdan koşarak kaçmaya çalışan Simay Şengün, apartmanlarının girişinde düşünce Tolgahan Ç., yere düşen kızı sopayla dövdü.Yüzüne aldığı sopa darbeleriyle kanlar içinde kalan Simay Şengün’ün yardımına çevrede bulunanlar koşarken, saldırgan koşarak bölgeden kaçtı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Simay Şengün, ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Burnu kırıldığı belirlenen Simay Şengün, ameliyat geçirip, hastanede 4 gün tedavi gördükten sonra evine dönebildi.

Saldırgan Tolgahan Ç., kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilen Tolgahan Ç., tutuklanarak cezaevine konuldu. Mahalle sakinleri Tolgahan Ç.’nin daha önce de benzer saldırılarda bulunduğunu söyledi.

‘ANNE ÖLÜYORUM BENİ KURTAR’

Simay Şengün’ün annesi Sevinç Şengün, kızını yerde kanlar içinde gördüğünde çok korktuğunu söyledi. Sevinç Şengün, olayı şöyle anlattı:

“Kızım baygın olduğu için yanındaki arkadaşına olayla ilgili soru sordum, o da çok korkmuştu. Kızımın, anne ölüyorum beni kurtar, uyandır dediğini duydum sadece. ve ben o anda hiçbir şey yapamadım. Sonra kızım başladı ağlamaya ve hastaneye gittik. Sabaha kadar travma odasında kaldık. Ertesi gün kızım ameliyata alındı. Benim canım yandı başkalarının canı yanmasın. Bu şahıs mahallemizde oturuyor ve daha önce buna benzer çok sayıda insanı yaralamış. Buradan ailesine çocuklarını tedavi ettirsinler başkaların canı yansımasın.”

Olayla ilgili fazla bir şey hatırlamadığını söyleyen Simay Şengün ise “Gözümü açtığımda hastanedeydim. Bana saldıran kişi tedavi olsun. Yaptıklarını düşünsün, neden böyle yaptığını düşünsün. Arkasına baksın ben ne yaptım desin” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.