enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5534
EURO
34,8864
ALTIN
2.435,28
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar ve Personelinden Teröre Lanet

Işıklar ve Personelinden Teröre Lanet
08.09.2015
105
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, terör olaylarında kaybettiğimiz şehitlerin anısına belediye personeli ile birlikte Atatürk Anıtı’na yürüdü. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, terörü lanetlemek ve terör olaylarında
kaybettiğimiz şehitlerin anısına belediye personeli ile birlikte Atatürk Anıtı’na yürüdü. Belediye önünden başlayan yürüyüşe vatandaşlar da katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen kalabalık, Atatürk Anıtı’nda saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan söyledi. Yürüyüşe Belediye Başkan Yardımcıları ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

IŞIKLAR: “BU MİLLET BÖLÜCÜLERE VE CANİLERE TESLİM OLMAYACAK”

Yürüyüşün sonunda bir konuşma gerçekleştiren Silivri Belediye BaşkanıÖzcan Işıklar; “Aldığımız acı haberler bizleri acılara boğdu. Belediye olarak biz de protesto etmek istedik, bu ülkenin mazlum ülkelere örnek kurtuluş savaşı vermiş olan, bu toprakların her tarafını kanla sulayan bu millet ve verdiği kurtuluş mücadelesince bütün coğrafyaya örnek olmuş bu millet üç, beş tane çapulcuya bölücüye, caniye teslim olmayacaktır. Bu gün ve dün kaybettiğimiz bütün askerimize, polisimize ve güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

RÜZGÂR KAYADAN HİÇBİRŞEY KOPARAMAZ

Terör nereden gelirse gelsin, hangi düşünceyle olursa olsun kendi kahraman askerimize, polisimize bu milletin evlatlarına sıkılan her kurşunu hepimize sıkılmış kabul ediyoruz. Bu hassasiyetimizi göstermek için mesaimizi kesip, burada bulunduk, sığınacağımız yer burasıdır! Bu ezan sesidir, bu bayrağın altıdır, bu milletin değerleridir. Onlara dokunan kim olursa olsun akıttıkları kanla boğulacaktır, yok olacaktır! Şunu da biliyoruz ki rüzgâr kayadan hiç bir şey koparamaz! Binlerce yıldır süren gelenekten, bu cumhuriyetten daha ileriye güçlenerek çıkacağız! Bu milleti aydınlık, çağdaş, modern, demokratik, laik, kurucusunun değerlerini Atatürk ve arkadaşlarının düşüncelerini yaşatarak, daha da ileriye taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hepimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

image image image image image image image image image image image image image

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.