enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Kent Konseyi yeni yönetimini seçti

Avcılar Kent Konseyi yeni yönetimini seçti
A+
A-

Avcılar Kent Konseyi’nin 6’ncı Olağan Genel Kurulu Avcılar Zübeyde Hanım Nikah Salonu’nda gerçekleşti. Genel Kurul’da yapılan seçimle Kent Konseyi’nin yeni yönetimi belirlendi.

Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek için çalışmalarını yürüten Avcılar Kent Konseyi, 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nu Avcılar Zübeyde Hanım Nikah Salonu’nda gerçekleştirdi.

Genel Kurul’da açılış ve yapılan konuşmaların ardından Kent Konseyi’nin yeni yönetimi için oy kullanımına geçildi. Yapılan oylama sonucunda eski yönetimde Genel Sekreterlik görevini yürüten Turgay Halisçelik Avcılar Kent Konseyi’nin yeni başkanı oldu.

Seçimin ardından yeni yönetimi tebrik eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Avcılar Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Turgay Halisçelik ve yönetimini tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim. Kent Konseyimiz, ilçemizde yerel düzeyde demokratik katılımın yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi konusunda büyük önem taşıyor. Avcılar’da çok faktörlü ve yüksek katılımlı yönetim anlayışını birlikte pekiştireceğiz” açıklamasında bulundu

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.