enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

En Az Bütçe İle En Fazla Hizmeti Veren Belediye

En Az Bütçe İle En Fazla Hizmeti Veren Belediye
29.09.2016
120
A+
A-

“CHP Çalışıyor Türkiye Kazanıyor” projesi kapsamında Ankara CHP Genel Merkezi’nde devam eden tanıtım günleri kapsamında; Avcılar Belediyesi yaptığı çalışmaları ve projelerini tanıtmaya devam ediyor.

Avcılar Belediyesi ‘Önce İnsan’ söylemi ile Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ nin öncülüğünde çıktığı yolda, hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. CHP Genel Merkezi’nde kurulan stantlarda, Avcılar Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler ve yapacağı projeler led ekranlarda hem görsel hem de yazılı olarak anlatılmaya devam ediyor. 

İstanbul Avcılar ilçesi yüz ölçümü olarak 42 bin kilometre kare olup, üzerinde 450 bin Avcılarlı vatandaşı barındırıyor. Yüz ölçümünü yaşayan kişi sayısını bütçeye oranladığımızda ise; kişi başına en az bütçenin düştüğü ama en fazla hizmetin verildiği belediye olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Avcılar Belediyesi; çocuk, genç, yetişkin, yaşlı, engelli, kimsesiz ve yoksul olmak üzere 7’den 77’ye her yaştan insanın ihtiyaçlarını karşılamak üzere sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı ile hizmet ediyor. Cumhuriyet’in ilk yıllarında ülkemizde birçok sanatçının yetişmesini sağlayan Köy Enstitüleri modelini Kent Enstitüleri’ ne uyarlayarak ücretsiz eğitimler veriyor. Avcılar’ da yaşayan vatandaşlar sağlık hizmetlerinden spor hizmetlerine, evde psikolojik danışmanlık hizmetlerinden aş evi ile sıcak yemek hizmetlerine kadar birçok hizmetten ücretsiz olarak faydalanıyor.

İSTANBUL VE MARMARA’NIN TEK KADIN BELEDİYE BAŞKANI

Avcılar halkı, sosyal yaşamda kadın ve erkeğin eşitliğinin engellenmeye çalışıldığı bir dönemde, İstanbul ve Marmara’nın tek kadın belediye başkanını seçme cesaretini göstermiş, laik ve demokratik bir kent olma özelliğini taşıyor.

CHP Genel Merkezi’nde devam eden tanıtım günlerine ilgi ise yoğun olarak devam ediyor. Yapılan hizmetleri ve gerçekleşecek olan projeleri dinlemeye gelen vatandaşların yanı sıra çok sayıda milletvekili de stantları ziyaret ediyor. Tanıtımın ilk günlerinde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ziyarette bulundu. Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanlığı da yapmış olan Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan da Fuaye Alanı’nın ziyaretçileri arasındaydı. Stantları gezen Bilgehan hanıma Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli eşlik etti. Başkan Benli’ nin sunum yaptığı Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan, yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ ye teşekkür etti. Başkan Benli de ziyaretlerinden ötürü Ankara Milletvekili Bilgehan hanıma teşekkürlerini iletirken; “ Belediyeciliği en iyi sosyal demokratların yapacağına inanıyoruz. Bunun bilincinde de en az bütçe ile bu hizmetleri veren belediyeyiz. Yapmış olduğumuz hizmetleri, Avcılar ilçesinde yaşayan ve kişi başına düşen 326 TL ile gerçekleştirdik ” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.