enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

FUN RUN SERİES KÜÇÜKÇEKMECE’DE SONA ERDİ

FUN RUN SERİES KÜÇÜKÇEKMECE’DE SONA ERDİ
25.10.2016
129
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor A.Ş’nin ‘İstanbul’u Koşuyorum’ sloganıyla düzenlediği ‘Fun Run Series’ yol yarışları Küçükçekmece’de sona erdi.

İBB Spor AŞ ve İlçe Belediyelerin işbirliği ile organize edilerek gerçekleşen 5 etaplık yarışların son etabı, Küçükçekmece İBB Halkalı Etap Futbol Stadı önünde start aldı. Ev sahipliğini Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in yaptığı organizasyona Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar katıldı. İBB Halkalı Etap Futbol Stadı önünden başlayan Fun Run Series Küçükçekmece Etabı 7. kilometrede yapılan son dönüş ile birlikte yine aynı noktada sona erdi.

BAŞKAN KARADENİZ START VERDİ

Sporcular koşu öncesi sunucu Ece Vahapoğlu eşliğinde ısındı. Yarışmanın startını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ile birlikte verdi. Fun Run Series’ ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Bugünkü programa katılan herkes aslında kazandı. Buradaki ödül törenimiz sembolik ben arkadaşlarım ve kardeşlerimi ayrıca tebrik ediyorum. Unutmayın, spor yapan kazanır sporda kaybeden yoktur. Bu felsefe ile yola çıkıyoruz. Ben bugün Küçükçekmece’ye katığınız renk için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ise yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Küçükçekmece Belediye başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu koşumuzu geleneksel hale getireceğiz. Neden Küçükçekmece ’nin maratonu olmasın, duygusu ile devam edeceğiz.” 

Fun Run Series koşusunda dereceye girenler kupalarını ve ödüllerini Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar’ın elinden aldı.

Yarışma Sonuçları

Kadınlar:

1- Damla Çelik: 27′.06”

2- Esra Şanal: 28′.06”

3- Zeynep Nur Türk: 29′.26”

Erkekler:

1- Mestan Turhan: 22′.57”

2- Fatih Korkunç: 23”.19”

3-Aykut Taşdemir:23.23’’

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.