enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MELİHAT GÜLSES SEVENLERİYLE BİR ARADA

MELİHAT GÜLSES SEVENLERİYLE BİR ARADA
25.10.2016
223
A+
A-

Türk Sanat Müziği’nin önemli seslerinden biri olan sanatçı Melihat Gülses, Küçükçekmece Belediyesi Geleneksel Sanatlar Akademisi’nde öğrencilerle ve sevenleriyle bir araya geldi.

Öğrencilere müzik kariyerindeki deneyimlerini aktardığı dinletide, mini bir de konser veren usta sanatçıya, kemençede kızı Neva Gülses ve kanunda ise Can Yıldırım eşlik etti.

“İYİ MÜZİK ŞİFADIR”

Melihat Gülses, programda katılımcıların sorularını yanıtladı. Şarkı söyleyerek stres attığını ifade eden Gülses, “ Şarkılar içimi ferahlatıyor. Herkesin kendi ailesinde ve ülkemizde yaşadığımız sıkıntılarımız var. Yüreğimiz yanıyor. Ateş hep düştüğü yeri yakıyor. Ben eğlenceye dayalı bir müzik yapmıyorum.  Bu acıları da bazen şarkılarımda hissediyorum. İyi müziğin ruhlara ve bedenlere şifa olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

SÖYLEDİĞİ ŞARKILARLA MEST ETTİ

Söylediği şarkılarla dinleyenleri mest eden ve şarkılara kadife sesiyle zerafet katan usta yorumcu, Bekir Sıtkı Sezgin ve Alaaddin Yavaşça gibi usta isimlerden ders aldığını ifade ederek, Safiye Ayla, İnci Çayırlı, Müzeyyen Senar gibi isimlerin gerçekten sanat yapan sanatçılar olduğunun altını çizdi.

Program sonunda ise  Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefi Halil İbrahim Sarp, ünlü sanatçıya teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.