enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6103
EURO
34,6845
ALTIN
2.525,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

CHP’li Vekilden Silivri Ziyareti

11.04.2017
131
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ettikten sonra Silivri ve Selimpaşa’da görev yapan polisleri tek tek ziyaret ederek günlerini kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil ve İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Günün ilk ziyaretini Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası’na gerçekleştiren heyeti, Oda Başkanı Recep Akıncı ve yönetimi karşıladı.

Tamaylıgil ve Akıncı uzun süre şoförlerin sorunları üzerine sohbet ederken, ilçedeki servis araçları sorunu da gündeme taşındı.

Heyetin ikinci durağı Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve yönetimi CHP’li heyeti karşılarken, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlar ve bu şartların esnafa etkisi üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.

Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Koçer’den gelen şikayet ve talepleri not alırken günümüzde bu sorunlara karşı geçici çözümler üretildiğini sözlerine ekledi. SİBESO yönetiminden KOSGEB Kredileri hakkında da bilgiler alan Tamaylıgil, bu sistemin de esnafa yarardan çok zarar getirdiğini savundu. Tamaylıgil aynı zamanda 16 Nisan sonrasında da ülkenin ekonomik durumunun daha da kötüye gideceği öngörüsünde bulundu.

Tamaylıgil ve beraberindeki heyet daha sonra 10 Nisan Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 172. Yıldönümü vesilesiyle ilçede görev yapan tüm polisleri ziyaret etti. Heyet ziyaretlerine İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan ile başlarken, Silivri Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki tüm bürolarda görev yapan polisleri de tek tek ziyaret etti. Bihlun Tamaylıgil, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır” sözünü hatırlatırken, polislerin de gününü tebrik etti.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden sonraki durak ise Bölge Trafik Denetleme İstasyonu oldu. Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’nda görev yapan polislerin de tek tek gününü kutlayan Milletvekili Bihlun Tamaylıgil ve İlçe Başkanı Suna Göçengil, görevlerinde kolaylıklar diledi. Heyet Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünde asayiş denetlemesi yapan polisleri de ziyarette bulundu.

Bölge Trafik Denetleme İstasyonu sonrasında Selimpaşa’ya geçen heyet, Selimpaşa Şehit Emin İpsir Polis Merkezi’ni ziyaret etti.

Burada görev yapan polislerle sohbet eden ve mesleğin sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Milletvekili Tamaylıgil, çıkışta kahvedeki vatandaşları da ziyaret etti.-SHA

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.