enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Rotary’den Basına Kahvaltı

A+
A-

Silivri Rotary Kulübü bir restaurant’ta verdiği  verdiği kahvaltıda yeni seçilen dönem  Başkanı Yusuf Ölçer 24 Temmuz Basın Bayramı münasebeti ile ilgili olarak gerçekleştirdiği organizasyonda şunlar kaydetti; 

“Değerli Basın Mensupları, Değerli Silivri Rotary Ailem ve kıymetli misafirler;

Silivri Rotary Kulübünün 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı adına düzenlemiş olduğu kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz. Basında sansürün kaldırılışının 111. Yıldönümü olan 24 temmuz; Çok önemli bir toplumsal görevi zaman ve mekan gözetmeksizin büyük bir özveri ile yerine getiren siz değerli basın mensuplarının çalışmalarını takdir ile karşılıyoruz. Basın kuruluşları tüm dünyadaki gelişmeler hakkında toplumları bilgilendirmenin yanı sıra, vatandaş ve devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi çok önmli bir misyonu da üstlenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Basın ve Meslek İlkelerine bağlı, kamu yararını gözeten, doğru bilgiyi hızlı ve tarafsız bir şekilde halka ulaştıran sizlerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bizler Silivri Rotary Ailesi olarak siz değerli basın mensuplarıyla her zaman tarafsız ve ilkeli duruşunuzla yaptığımız tüm toplum hizmetlerinde ve kamu yararına düzenlenen her etkinlikte bugüne kadar büyük bir uyum içerisinde çalıştık. 1 Temmuz 2019 itibariyle Rotary’de teamüller gereği her yıl değişen yeni yönetimimiz ile de bu sinerjiyi devam ettirmek için her zaman işbirliğine hazır olacağımızı dönem başkanı olarak tüm Silivri Rotary Ailesi adına belirtmek isterim.

Bizler Rotaryenler olarak yeryüzündeki barış ve iyi niyetin kurulmasına yardımcı olmak, bütün mesleklerde yüksek ahlak standartlarını teşvik etmek için dünya çapında örgütlenmiş bir hizmet kuruluşunun üyeleriyiz. Hizmet idealimiz ‘ Kendinden Önce Hizmet’ olarak tanımlanır. İçmeyeceğimiz suyu biryere taşımak, yemeyeceğimiz yemeği ihtiyaç kaynağına ulaştırmak, gölgesinde oturmadığımız ağaçlar dikmek ve beklide hiçbir zaman tanışmayacağımız insanların sağlığına ve hayatına dokunmak kuruluşumuzdan itibaren temel idealimiz olmuştur. Dünya üzerinde Çocuk Felci gibi önemli bir hastalığı bitirecek duruma getirerek bu idealimizi taçlandırmış bulunuyoruz.

İşte bu insani yola çıkıştan hareketle Rotary’nin bu yılki mottosu olan ‘Rotary Dünyayı Birleştirir’ sloganı Silivri de sizlerinde dahiliyle öncelikle yerelden başlayarak ülkemizde ve tüm dünyada barışı, yardımlaşmayı, tarafsızlığı ve sevgiyi ön planda tutarak bir olmayı umuyor, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızı belirtmek istiyorum.

Ben Silvri Rotary Kulübü adına sizlerin ve sizlerin nezdinde tüm basın mensuplarının bir kez daha Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım…”  İfadelerine  yer verdi.

Silivri Rotary Kulübü – 2019-2020 Dönem Başkanı –  Yusuf ÖLÇER

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.