enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de Dolandırıcılık İddiası

Silivri’de Dolandırıcılık İddiası
19.04.2017
120
A+
A-

Silivri’de bazı esnaflar tırnakçı dolandırıcıların hedefi oldu.

 Silivri’de bazı esnaflar tırnakçı dolandırıcıların hedefi oldu.

Alınan bilgilere göre, Piri Mehmet Paşa Mahallesinde Başkomutan Caddesinde bulunan büfeye giren kimliği belirsiz iki şüpheliden biri aldıkları ürünün parasını ödemek için kasada görevli personele parayı uzattı. Yüz lira veren şüpheli şahıs personelin dikkatini bozarak verdiği parayı el çabukluğuyla tekrar geri aldı. Şüpheli şahıs, el çabukluğuyla aldığı paranın üstünü de alarak sözde satın aldığı, büfenin önünde bulunan içinde 24 adet dolu alkol şişesi bulunan kasayı da alarak olay yerinden ayrıldı.

AA muhabirine açıklama yapan Büfe İşletmecisi Gökhan Kocabayır, “Büfeye iki kişi geliyorlar, dükkanı izliyorlar burada o an başka bir arkadaşımız vardı. Daha sonra şahıs bir kasa şişe bira almışlar. Daha sonra dükkanın içine giriyorlar, tırnakçılık yöntemiyle yüz lira para almışlar.” dedi.

Giyim mağazası sahibi ve İş adamı İhsan Ketancı ise, ” İki hırsız elemanlarımı oyalayarak el çabukluğuyla para vermiş gibi yapıp, para üstü alıyor. Vermiş olduğu parayı da el çabukluğuyla alıyor. Kaçar adım daha sonra dükkandan ayrılıyorlar.”dedi.

Aynı saatlerde tırnakçılık yöntemi ile esnafı dolandıran şüpheli şahıslarda daha sonra Piri Mehmet Paşa Mahallesi Cami sokağında bulunan bir giyim mağazasını hedef seçti. Aynı şahıs kasada görevli personeli, ilk girdikleri yer büfede yaptığı yöntemin aynısını burada gerçekleştirdi.

Tüm bunları yaparken şahıslar güvenlik kameralarını fark etmesini rağmen Silivri’deki büfe ve giyim mağazasındaki esnafı dolandırdı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.