enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SURİYELİLER GERİ DÖNMEYE DEVAM EDİYOR

SURİYELİLER GERİ DÖNMEYE DEVAM EDİYOR
19.04.2018
132
A+
A-

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatları ile güvenliğin sağlandığı Suriye’ye Esenyurt’tan dönüşler hızlandı.

Geçtiğimiz günlerde bir gurup Suriyeli Ailenin gitmesinin ardından 18 Nisan günü yine esenyurt Belediyesi katkıları ile 5 aile daha Afrin’e gönderildi.

Esenyurt Belediyesi ülkelerine dönmek isteyen Suriyelilere ulaşım, konaklama, gıda, giysi gibi yardımlarda bulunuyor. İhtiyaçlarını karşıladıkları mültecileri Kilis’e minibüslerle gönderildi.

Yardımlar Belediyeden

AFAD il Müdürlüğü ile koordineli çalışan Esenyurt Belediyesi, işlemleri yapılan Suriyelilerin ülkelerine dönmelerine yardımcı oluyor.
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe tarafından uğurlanan 35 kişilik 5 aile de minibüsle Kilis’e getirildi. AFAD İl Müdürlüğünde psikososyal destek verilen Suriyeliler, yatak, giysi, gıda gibi temel ihtiyaç malzemeleri AFAD tarafından temin edildikten sonra ülkelerine uğurlanıyor.
Suriyeliler, Türkiye’ye geldikleri günden itibaren her türlü desteği veren Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine ve Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini söyledi.

HABER : Hakan AZAR

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.