enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

B.ÇEKMECE TEK YÜREK

B.Çekmece Belediyesi ve B.Çekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği 2018 Spor ve Gençlik Yılı İstişare Toplantısı amatör spor kulüplerinin katımıyla yapıldı.

B.Çekmece Atatürk Kültür Merkezi Suna Pekuysal Gösteri Salonu’nda yapılan toplantıya amatör kulüplerin ilgisi büyük oldu. Çalıştay şeklinde yapılan toplantının açılış konuşmasını B.Çekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş yaptı.

AKKUŞ: KAĞIT ÜZERİNDE KALMAMALI

Akkuş, B.Çekmece Belediyesi tarafından 2018 yılının spor ve gençlik yılı ilan edildiğini, bu düşüncenin kağıt üzerinde kalmaması için gerekli çalışmaların yapılacağını, katılımcılığa büyük önem verdiklerini söyledi.

Akkuş “Arkadaşlar Spor ve Gençlik Yılı sadece kağıt üzerinde kalmamalı düşüncesindeyiz. Bunun için de spor kulüplerimizle birlik ve beraberlik içinde hareket etme düşüncesi içindeyiz. Fikirlerinizden sonuna kadar yararlanmak istiyoruz. Kültür ve sanattaki üstünlüğümüzü spora da taşımak istiyoruz. Toplam 150’ye yakın sporla ilgili kuruluş, dernek ve kulübümüz var. Sporla ilgili tüm oluşumlarla ortak hareket ve düşünce bilinci içinde olup, projelerimizi de birlikte hayata geçirmek istiyoruz.” İfadesini kullandı.

SANCAR: 2018 SPOR YILI OLACAK”

B.Çekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar da söz alarak bayan yöneticileri sporda daha çok görmek istediğini söyledi. Sancar “Bayan yöneticileri sporun içinde daha fazla görmek istiyoruz. 2018 spor yılı olacak. Birlik ve beraberlik içinde olursak ortaya çok daha güzel şeyler çıkaracağımıza inanıyorum. Herkesten  fikir ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanızı isteyeceğiz. Fikirleriniz varsa onları öğrenmek istiyoruz. Sizin düşüncelerinizi bekliyoruz. Hepinizin fikirleri bizler için çok değerli ve önemli. 2018 tesis açısından B.Çekmece adına iyi olacak. Sporla ilgili olan bütün sorunlar bu sene aşılacak.” Şeklinde konuştu.

YÜKSEL: HER ZAMAN BEKLERİZ

B.Çekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürü Namık Yüksel de bir konuşma yaparak her konuda spor kulüpleriyle birlikte hareket etmek istediklerini söyledi.

Yüksel “Amacımız spor kulüpleriyle istişare içinde olmak, diyaloglarımızı daha da geliştirerek ortak iş birliği içinde olmak. Bir dahaki toplantımızı da B.Çekmece’de bulunan tüm spor kulüplerinin katılımıyla bir kahvaltı şeklinde yapmayı düşünüyoruz. O gün gelene kadar da beyin jimnastiği yapın, hazırlık yapın. B.Çekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü olarak da kapımız her zaman sizlere açıktır. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve projelerinizi her zaman gelip bizlerle paylaşabilirsiniz. Biz her zaman oradayız. Her zaman bekleriz. Talep edin, projelerinizi bize mutlaka getirin.” Dedi.

BAYRAKTAR: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE HAREKET EDELİM

B.Çekmece Belediyesi Koordinatörü Ahmet Bayraktar da bir konuşma yaparak B.Çekmece Belediyesi olarak kulüplerin her türlü öneri ve görüşlerine açık olduklarını söyledi. Bayraktar “Önerileriniz, fikirleriniz ve düşünceleriniz bizim için çok önemli. Amacımız sporu tabana yayarak çocuklarımızı spora özendirmektir. Daha çok gencin spor yapmasını istiyoruz. Kulüplerimizin de elimizden geldiği kadarıyla yanında olmaya, maddi olarak da desteklemeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek gerçekleştireceğimiz etkinliklerde çok daha ses getireceğimize inanıyorum.” Diye konuştu.

Bu arada konuşmaların ardından spor kulüp temsilcileri de söz alarak istek, görüş ve taleplerini paylaştı.

Katılımın yüksek olması büyük bir memnuniyet yaratırken kahvaltılı olarak düzenlenecek olan ikinci toplantının da B.Çekmece Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde 2 Mart Cuma günü sabah saat 09.30’da yapılacağı belirtildi.

ÇALIŞTAY ÖNCESİ KOKTEYL

Bu arada spor çalıştayı öncesinde katılımcılar için kokteyl verildi.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.