enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Balkan Veteran Futbol Ligi kuruldu!

Balkan Veteran Futbol Ligi kuruldu!
16.02.2018
147
A+
A-

Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği bir projeyi daha hayata geçirerek Bulgaristan ve Yunanistan takımlarının katılımıyla kurulan Balkan Ligi Protokolünü imzaladı.

Yunanistan’dan Orestieda ve AEK Komotini takımları, Bulgaristan’dan Svilengrad, Arda 1924 Kırcali ve Beroe Stara Zagora takımları, Türkiye’den de Uzunköprü Veteran ve Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği olmak üzere 7 takımla kurulan iki devreli ligin maçları 31 Mart 2018 tarihinde start alacak.

Lüleburgaz Veteranlar Spor Kulübü Derneği  Başkanı Soner Emek konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Gerçekleştirdiğimiz projelere bir yenisini daha ekledik. Çalışmalarımızı sadece sportif faaliyetlerle sınırlı düşünmüyoruz. Üyelerimizin meslek yelpazesinin geniş olmasından dolayı kentler arasındaki sosyal, kültürel, ticari faaliyetlerin gelişmesini, iki ülke arasında sivil toplum kuruluşlarının ve kurumların iletişimlerinin kurulmasını sağlıyoruz. Lüleburgaz’ın  tarihi, kültürel, sosyal yapısını ve birikimlerimizi çocuklarımıza ve yurtdışındaki dostlarımıza  aktarıyoruz. 26 takımla devam eden Trakya Veteranlar Ligi’nde, yurtdışı turnuvalarda, bu sene beşincisi düzenlenecek Balkan Veteran Turnuvasında olduğu gibi, kentimizi Balkan Veteran Ligi’nde de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hayırlı olması dileğiyle emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: Tevfik İŞÇİ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.