enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4944
EURO
34,5532
ALTIN
2.496,26
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esencan’ın sponsor olduğu turnuvada ödül LÖSEV’e bağışlanacak

Esencan’ın sponsor olduğu turnuvada ödül LÖSEV’e bağışlanacak
16.08.2018
218
A+
A-

Esenyurt’ta örnek bir organizasyon geliyor. Bu organizasyonun mimarı ise Esenyurt’ta sporun ve sporcunun dostu Özel Esencan Hastanesi.

Esenyurt ilçesinde bulunan resmi kurumlar arasında hem kaynaşmayı, hem de dostluğu pekiştirmek, bunun yanında lösemili hastalara dikkat çekmek amacıyla ödülü LÖSEV Vakfı’na bağışlanacak turnuvanın mimarı ise Özel Esencan Hastanesi Müdürü Serkan Bayramoğlu.

Daha önce Esenyurt İncirtepespor’da 2 kez Başkanlık görevinde bulunan Bayramoğlu, Özel Esencan Hastanesi’nin sponsorluğunu üstlendiği bir organizasyonla da lösemi hastalarına dikkat çekmek istiyor.

Final maçı 30 Ağustos’da

Lösemi hastalarına farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenecek olan turnuvanın organizasyon komite başkanlığını ise Zafer Aras’ın üstleneceği kaydedildi. Esenyurt Belediyesi’nin Akçaburgaz Mahallesi’ndeki spor tesislerinde yapılacak olan organizasyonun 12 ile 16 takım arasındaki bir katılımla gerçekleştirileceği, finalinin ise 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirileceği bildirildi.

10 bin TL’lik ödül LÖSEV’e bağışlanacak

Turnuva sonunda şampiyon olan takımın oyuncularının Özel Esencan Hastanesi’nde ücretsiz olarak check up’tan geçirileceği, turnuva için ortaya konulan 10 Bin Liralık ödülün de organizasyonun anlamına uygun olarak LÖSEV’e bağışlanacağı belirtildi. Esenyurt’ta bulunan resmi kurumlar arası 30 Ağustos Kupası öncesi gazetemize bir açıklamada bulunan organizasyon komite başkanı Zafer Aras bu turnuva ile amaçlarının lösemi hastaları için farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. Aras; “Esenyurt’ta da bu noktada bir çok ihtiyaç sahibi hasta olduğunu düşünüyoruz. Amacımız bu hastalarımızın varlığına dikkat çekerek farkındalık yaratmak. Resmi kurumlar arasında böyle bir

organizasyon yaparak da bu farkındalığı yaratmak için bir başlangıç yapmak istiyoruz. Özel Esencan Hastanesi sponsorluğunda böyle bir turnuvayı hayata geçirmek istiyoruz. Organizasyon ile ilgili bütün hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Bunu geleneksel hale getireceğiz. Amacımız öncelikli olarak lösemili hastalarımız için farkındalık yaratmaktır. Bunun yanında bu turnuva aracılığıyla da resmi kurumlar arasındaki birlikteliği sağlamak, sporla da sosyalleşmelerine katkıda bulunmak düşüncesindeyiz. Bu vesile ile de yardıma muhtaç lösemili çocuklarımızın tedavilerine bir nebze de olsa yardımcı olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bu hastalığa farkındalık yaratmak için yola çıktık”

Organizasyona ismini veren Özel Esencan Hastanesi Müdürü Serkan Bayramoğlu ise yaptığı açıklamada böyle bir organizasyonu uzun bir süreden beri yapmak istediklerini, şartların bugün oluştuğunu söyledi. Bayramoğlu; “Böyle bir organizasyon yapmak çoktandır aklımdaydı. Bu hastalığa farkındalık yaratmak amacıyla yola çıktık. Turnuvaya kendi takımımı da sokacağım. Turnuvamıza katılım ne kadar yüksek olursa, ne kadar fazla sporseveri bu organizasyona çekebilirsek o kadar fazla farkındalık yaratabiliriz diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.

“Esencan olarak örnek olmak istedik”

Özel Esencan Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve İletişim Direktörü Aygün Cem de yaptığı açıklamada kurum olarak bu tip organizasyonlarla farkındalık yaratmaya devam edeceklerini söyledi. Cem; “Olayın ekonomik boyutuyla ilgilenmiyoruz. Önemli olan bu hastalarımızın durumuna farkındalık yaratarak dikkat çekmek. Bu gibi sosyal projeleri önemsiyoruz. Özel Esencan Hastanesi olarak toplumu ilgilendiren böyle bir organizasyona ismimizi vererek de örnek olmak istedik.” Dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.