enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3109
EURO
35,0805
ALTIN
2.279,41
BIST
8.962,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK Parti Büyükçekmece 6. Olağan Kongresini Yaptı

AK Parti Büyükçekmece 6. Olağan Kongresini Yaptı
07.04.2018
160
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, muhalefet partilerinin seçimler öncesi gerçek dışı beyanlarda bulunarak vatandaşları aldatmaya çalıştığını belirterek, ‘Nerede bir imar problemi varsa seçim öncesi ‘AK Parti sizin elinizden evinizi, arazinizi alacak’ diyorlar. AK Parti 16 senedir iktidarda ve kimsenin evini almadı ama 1 milyon kişiye ev verdi.’ dedi.

AK Parti Büyükçekmece 6. Olağan Kongresi’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Ak Parti’nin 1994 yerel seçimlerinde İstanbul’un kazanılmasıyla doğduğunu ifade etti.

1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmasıyla yeni bir belediyecilik anlayışı doğduğunu dile getiren Uysal, şöyle konuştu:

“AK Parti o zaman doğdu aslında. 2002 yılında iktidara geldikten sonra da Türkiye’de yeni bir yönetim anlayışı oldu ama asıl önemli olan, 2019’da Türkiye’de başkanlık sistemiyle yeni bir dönem başlayacak. Bu dönemle birlikte Türkiye ve bölgemizin kaderi değişecek. Bugüne kadar hep başkaları oyun kurdu biz Türkiye olarak, oyunlara uymak zorunda kaldık. Ancak şu anda, Ak Parti iktidarıyla oyunlarına uymuyoruz. O oyunlar, bize göre değil diyoruz. 2019’da bölgedeki oyunları biz kurar hale geleceğiz. Biz hizmetleri yapacağız, siz de teşkilat olarak hizmetlerimizi halka anlatacaksınız. Bunu yaptığımız zaman inşallah 2019’da Büyükçekmece AK Partili olacaktır.”

Muhalefet partilerinin seçimler öncesi gerçek dışı beyanlarda bulunarak vatandaşları aldatmaya çalıştığını ifade eden Uysal, “Nerede bir imar problemi varsa seçim öncesi ‘AK Parti sizin elinizden evinizi, arazinizi alacak’ diyorlar. AK Parti 16 senedir iktidarda ve kimsenin evini almadı ama 1 milyon kişiye ev verdi. Hiç kimseyi mağdur etmedik, mağdur olanların yanında olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak herkesin hakkını hukukunu koruduk. Mimar Sinan mahallesinde yapacağımız kentsel dönüşüm de örnek olacaktır.” diye konuştu.

– “Büyükçekmece içimizde hep kanayan bir yara oldu”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise önümüzdeki seçimlerin sıradan olmadığını vurgulayarak, yerlinin ve millinin oylanacağı seçimler olduğunu söyledi.

Büyükçekmece yerel seçimlerinin üzerinde duran Şenocak, “Büyükçekmece bizim içimizde hep kanayan bir yara oldu. Büyükçekmece bugüne kadar her yerel seçimde kıl payı kaçırdığımız ilçemiz. Azmin elinden bir şey kurtulamaz. İnşallah yeni kadrolarla 2019’da Büyükçekmece AK Partili bir belediye olacak. Bunun gerçekleşmesi için de Büyükşehir’imiz, hükümetimiz sonuna kadar yanınızda olduk olmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinen Şenocak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sayın Cumhurbaşkanımızı daha da güçlü kılmak için gece gündüz demeden çalışmalıyız. Bugüne kadar verdiğimiz enerjiyi biraz daha yukarıya çıkartalım. Sloganız belli: ‘Az laf, çok iş.’ Yeni dönemde oyları, sandıkları patlata patlata geleceğiz.”

Yapılan kongrede İlker Gürbüz, Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevini bırakırken yerine Murat Çelik tek aday olarak seçime girdi.

Kongreye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul milletvekilleri, Ak Parti Eski İlçe Başkanı aynı zamanda İstanbul Ak Parti İl Kadın Koları Yardımcısı Hatice Bozdağ, delegeler, muhalefet partilerinin ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: esenyurthaberleri.com

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.