enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ak Parti Silivri Adayı için çalışmalara başladı

Ak Parti Silivri Adayı için çalışmalara başladı
10.09.2018
134
A+
A-

AK Parti, Silivri Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere ilçede kamuoyu yoklamalarına başladı. Çalışmanın başında bizzat AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili ve Sorumlusu Mustafa Demir’in de yer aldığı dikkat çekti.

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili ve Sorumlusu Mustafa Demir Silivri’de saha çalışmalarına başladı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve takım elbise

 

Silivri’de esnaf ve vatandaşlarla, ilçemizi bizzat konuşan Demir, fikir alışverişinde bulunma temaslarını gün boyu sürdürdü, yarın da devam etmesi bekleniyor. Silivri ziyaretinde sahil hattında çay bahçelerinde vatandaşlarla sohbet eden Demir, daha sonra AK Parti İlçe Merkezinde İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ile de bir araya geldi.

Demir’in yüz yüze ve birebir gerçekleştirdiği görüşmelerin yanı sıra kamuoyu yoklaması da başlatıldı. AK Parti’nin belediye başkan adayını belirlemek üzere kulislerde adı geçen isimlerin vatandaşlara sorulduğu öğrenildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.