enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

AK PARTİ’YE SAADET’TEN SÜRPRİZ KATILIM

AK PARTİ’YE SAADET’TEN SÜRPRİZ KATILIM
23.06.2018
144
A+
A-

Silivri Saadet partisi’nin iki önemli ismi Nejat Demir ve Mahmut Ünver İlçe binasında yapılan törenle · Ak Parti’ye katıldı. Demir ve Ünver’in parti rozetlerini Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu taktı.

Silivri’de Saadet Partisi’nin kanaat önderleri arasından yer alan ve yıllarca Saadet Partisi teşkilatında çeşitli kademelerde görev yapan Sayın Nejat DEMİR ve Mahmut Ünver partilerinden ayrılarak AK Parti’ye üye oldu.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve sakal

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

 

24 Haziran seçim kampanyası döneminde izlediği yanlış politikalarla Saadet Parti’sinin ‘Milli Görüş’ çizgisinden çıktığı ve yanlış hamleler ve söylemlerde bulunduğu gerekçesi ile partilerinden istifa ettiklerini belirten Nejat Demir ve Mahmut Ünver AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına gelerek Ak Parti’ye katıldı. İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu Ünver ve Demir’in üyelik işlemlerini bizzat yaparak, hayırlı olsun dilekleri ile AK Parti rozetlerini taktı.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.