enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Akgün başarılı öğrencileri bisikletle ödüllendirdi

Başkan Akgün başarılı öğrencileri bisikletle ödüllendirdi

Büyükçekmece’de 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrenim gören ilk ve okullarında dereceye giren ilk 3 öğrenciye Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından bisiklet hediye edildi.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında öğrenim gören ilk ve ortaokul öğrencilerinden, okullarında en başarılı ilk 3 öğrenciye düzenlenen törenle 200 adet bisiklet hediye etti.

Tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi

Törene Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve velileri katıldı. Büyükçekmece Belediyesi, okullarında en başarılı ilk 3 öğrenciyi motive etmek ve özendirmek amacıyla onlara bisiklet hediye etti. Yaşlarına göre verilen bisikletleri alan öğrenciler Büyükçekmece Belediyesi önünde hemen sürmeye başladı. Başkan Akgün hediye verdiği öğrenciler ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

200 öğrencinin sevinci görüşmeye değerdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Her yıl haziran ayında ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden okullarında ilk üçe giren çocukların isim listesi ve yaşlarını istiyoruz. Bu hediyeyi çocuklarımızı ödüllendirmek ve daha çok çalışmaya teşvik etmek üzere dağıtıyoruz. Bugün de Büyükçekmece’de okullarında dereceye giren 200 çocuğumuz oldu. Yaz tatillerinde rahatça kullanabilecekleri kendi boylarına ve yaşlarına göre bisikletler dağıtıldı” dedi. Başkan Akgün ve belediye meclis üyeleri tarafından dağıtılan bisikletlerini alan öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.