enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN ÇEBİ, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN ÇEBİ, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
02.05.2019
113
A+
A-

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, belediye personelinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Küçükçekmece Belediyesi’nin tüm birimlerini ziyaret ederek, personelle bir araya gelen Kemal Çebi, personelin bayramını tebrik etti.

“ALIN TERİNİN VE EMEĞİN YANINDAYIZ”

1 Mayıs’ın işçilerin hak arayışlarının simgesi olduğuna dikkat çeken Başkan Çebi, “Alın teri ve emeğin en yüce değer olduğunu biliyorum. Bizimle birlikte Küçükçekmece’ye hizmet eden tüm yol arkadaşlarımızın da emeğin ve alın terinin yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum. İşçilerimizin hak arayışı her zaman insanlığı ileriye taşıyan bir mücadele olmuştur. Bu anlayışla ülkemizin kalkınması ve gelişmesinde üretime katkı sağlayarak, var gücüyle çalışan tüm işçilerimizin bayramını tebrik ediyorum. 1 Mayıs’ın, demokrasi ve kardeşlik içerisinde, bahara yakışır bir şekilde kutlanmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.