enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN TARİHİ BALKON KONUŞMASI!

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN TARİHİ BALKON KONUŞMASI!
25.06.2018
110
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık. Önümüzdeki dönem milletimizin karşısına tüm bu eksiklerimizi tamamlayarak çıkacağımızdan emin olun dedi.

Seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasından sonra İstanbul’dan Ankara’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi önünde kendisini bekleyen partililere hitap etti. Geleneksel balkon konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin sandıkta partilerine verdiği mesajı aldıklarını belirtti.

“Sadece ve sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik”
Eşi Emine Erdoğan ile birlikte balkona çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, coşkulu kalabalığı selamladı. “Hiç endişeniz olmasın, beşer planında hiçbir gücün önünde eğilmedik, sadece ve sadece Allah’ın huzurunda rükuda ve secdede eğildik” açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’ya neden geç geldiğini şu sözlerle açıkladı:

“İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı Konutunda yaşanan elim bir kazada küçük bir evladımız ağır bir yalanma geçirdi. Onun hastanede ameliyata girinceye kadar doktorlar ve aile ile bir arada oldum, izinlerini alarak rücu ettik. Şuanda ameliyatta. Rabbimin bu evladımıza Şafi ismi şerifi ile muamele etmesi için sizlerden dua istiyorum.”

Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık”
“Türkiye bu seçimde pek çok yeniliğin yanı sıra partilerin ittifak tecrübesini de yaşamıştır” açıklamasında bulunan Erdoğan, bunun hem partiler hem de Türkiye açısından hayırlı bir tecrübe olduğunu kaydetti. Erdoğan, “Milletimizin sandıkta partimize verdiği mesajı da aldık. Önümüzdeki dönem milletimizin karşısına tüm bu eksiklerimizi tamamlayarak çıkacağımızdan emin olun. AK Parti’yi milletimizle kurduk, bugüne kadar milletimizle getirdik. Bu günden sonra da gözümüz ve kulağımız yine milletimizde olacaktır. Yarından itibaren milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için koşturmaya başlıyoruz

. Yeni yönetim sistemi ile hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamlamıştık. Meclis toplanıp cumhurbaşkanlığı yeminimizi yapana kadar bu çalışmaları tekrar gözden geçirecek ve kemale erdireceğiz. Yemin töreninin hemen ardından da bakanlarımızı, bürokratlarımızı belirleyip, programımızı uygulamaya başlayacağız. Türkiye’nin kaybedecek tek bir anının olmadığı bilinci ile gece gündüz çalışacağız. Türkiye bir demokrasi imtihanını daha tüm dünyaya örnek olacak şekilde geride bırakmıştır. Milletimiz bu defada tercihini kavgadan yana değil, hizmetten yana kullanmıştır” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.