enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Başkan Işıklar: “Silivri’yi Maceraya Götürmek İsteyenlere Hayır Diyoruz..!

Başkan Işıklar: “Silivri’yi Maceraya Götürmek İsteyenlere Hayır Diyoruz..!
21.03.2019
109
A+
A-

Ortaköy Mahallesi’nde hemşerileriyle buluşan Başkan Işıklar’ı mahalle sakinleriyle büyük ilgiyle karşıladı.

Mahalle toplantılarına Ortaköy ile devam eden CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar’ı büyük bir kalabalık karşıladı. Ortaköylü kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya; CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ve Başkan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar katıldı.

“Biz Silivri İttifakını Kurduk”

Hemşerilerinin ilgisinden memnuniyetini dile getiren Başkan Işıklar: “Bugün burada görevini tamamlayan meclis üyesi arkadaşlarım da aramızda, bir olmak bir takım olmak böyle bir şey. Biz de meclis üyeliği bitmez, arkadaşlarımla çalışmaya devam ediyorum. Hepsi birbirinden değerli, bir temsil listesi oluşturmak, o dönemin şartlarına göre belirlenen arkadaşlarımızla meclis listelerimizi oluşturuyoruz. Bizim yüz yirmi bin seçmenimiz var ama inanıyorum ki büyük bir güçle Silivri’mizin sesi olduğumuza inanıyorum. Biz Silivri ittifakını kurduk.

“Tohum Kalmamış, Fakirlik Diz Boyu, 18 TL Bir Kilo Biber..!”

Ortaköy tarihi derin bir medeniyet geçmişiyle, Silivri’nin güzelim bir beldesiydi kapatıldı. Şimdi mahalle olarak çalışıyoruz. Buraları küçük bir demokrasi beşiği olarak yeniden güçlendirmek istiyoruz. Yerelin gücünü, bunun kıymetini şimdilerde daha iyi görüyoruz. Güç ve kuvvet birliği içinde olmamız gerektiğini şimdi daha iyi anlıyoruz. Yerel mi genel mi seçim olacak belli değil, televizyonlarda başka bir şey var. Böyle bir korku, baskı ve sindirme ve panik ortamı var. Bu korku hepimizi telaşa, endişeye sevk eden bir durum. Seferberlik varmış gibi bir algı yaratılıyor. Benim ipek yüklü dükkânım mı var ki eşkıyalar bizden ne alacak? Tohum kalmamış, fakirlik diz boyu, 18 TL bir kilo biber bugün pazarda gördüm. İşte beka bu, bu toprakların bekasını konuşmak lazım.

“Ortaköyümüz Eğitim Ve Hizmet Sektörleriyle Gelişecek”

Bizim birliğe, beraberliğe, meydanlarda kültürümüzü yaşatmaya, binlerce yıllık kültürü hoşgörü ortamını ileriye götürmeye, yaşatmaya ihtiyacımız var. Ortaköy’ün kahvelerini dolaştığımızda, ilk başladığımızda bu meydanları açtık, şimdi bakın bu salonlara sığamıyoruz. Yüksekokul gelmesi için protokol imzaladık, buraya aydınlanma getirecek bir anlaşma yaptık. Rektör değişti, seçimde birinci çıkmasına rağmen atanamadı. Yeni gelen rektör biz oraya üniversite düşünmüyoruz dedi, baktıkları bakış bu şekilde. 10 yıldır burada çırpınıyoruz. Silivri’de ne varsa burada da aynısı olsun olacak demiştik, öyle de yaptık. Yeni büyük camimizi, eğitim binalarımızı ve Teknoloji Geliştirme Merkeziyle İstanbul’a yakışacak bir yüksekokul olacak Ortaköy’ümüzde. Pazar yeriyle de bölge ihtiyacını tamamlayacağız. Arı gibi çalışarak bu ilçemizi geliştirmeye çalıştık. Biz burasını tutup, burasının insanıyla ortak geleceğimizi korumak için 10 senedir çaba gösterdik. Ortaköyümüzde hizmet sektörleri gelişecek, sadece bir börekle güzel bir rüzgâr yakaladık, daha üreteceğimiz çok şeyimiz var.

“Birine Söyleyecek Lafı Olmayan, Hakaret Eder”

Bizi yok etmek isteyen kültürlere karşı, biz birlikte, komşumuzun rüzgârını kesmiyoruz, güneşini kapatmıyoruz. İşte aramızdaki fark bu. İşte bunun adı huzur. 400 bin Suriyeliyi burayı getirme planı içindeler. Şimdi biz sandıklara gideceğiz, o sandıklara vicdanımızı atacağız. Yarınlarımızda Türkiye’nin, İstanbul’un, Silivri’nin ve Ortaköy’ün geleceğini, bu huzurun devamını sağlamak sizlerin elinde.  İlçemizde maceralara izin vermeyeceğiz. Oyuna gelme, oyunu bölme..! Kazanamayacağını bilen biri neden aday olur sizin takdirinize bırakıyorum. Birine söyleyecek lafı olmayan, hakaret eder. Görevi bu; bölecek, kazandırırsa diğer tarafa bedelini isteyecek! İşte bu dönem böyle siyaset Silivri’de son bulacak. Silivri’yi maceraya götürmek isteyenlere karşı hayır diyoruz..! Sandığa vicdanlarınızı atın, biz başkan seçiyoruz, memur seçmiyoruz..! Gidin sandıklara, üniversite diyen, bu toprakları canım gibi koruyacağım diyen, tohum, iş, huzur diyene basın mührü..!” şeklinde konuştu.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.