enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN SARIKURT CEMALİYE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN SARIKURT CEMALİYE SAKİNLERİYLE BULUŞTU
04.07.2019
135
A+
A-

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ‘Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor’ mahalle toplantısında Cemaliye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Çorlu halkının takdir ve beğenisini kazanan ‘Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor’ mahalle toplantıları kaldığı yerden devam ediyor. Toplantıdan önce Cemaliye Mahallesi’ne giden ve sokakları gezerek çalışma yapılması gereken yerleri tek tek yerinde inceleyen Başkan Sarıkurt, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek bilgiler aktardı.

YİRMİNCİ MAHALLE TOPLANTISI

Yirminci kez düzenlenen ‘Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor’ mahalle buluşması Cemaliye Mahallesi muhtarlık binası önünde gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Özcan Veysel Tunçcan, Güner Çetin ve İbrahim Turgut Bolat, Belediye Meclis Üyeleri Değer Kara ve Nazmi Yamanoğlu, Cemaliye Mahallesi Muhtarı Soner Uğur ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş’ın katıldığı toplantı Başkan Sarıkurt’un belediye faaliyetlerine yönelik sunumu ile başladı.

Başkan Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından mikrofon uzatılan vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı. Vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri dinleyen Başkan Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken talep ve şikâyete konu görüşleri ilgili birim ve kurumlara iletilmek üzere kayıt altına aldı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SARIKURT’A TEŞEKKÜR

‘Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor’ mahalle buluşmasının sonunda alanda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıkurt, yakın ilgi gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mahalle toplantılarının gerçekleşmesinden ve Başkan Sarıkurt’un halka yakınlığından duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Başkan Sarıkurt’la birebir iletişim kurabildikleri için mutlu olduklarını söyleyerek Başkan Sarıkurt’a bu imkânı sağladığı ve yakın ilgi gösterdiği için teşekkür ettiler.

Kaynak: Recep Karagöz

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.