enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3191
EURO
34,5396
ALTIN
2.491,36
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞKAN YILMAZ AK PARTİ TEŞKİLATINI AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ AK PARTİ TEŞKİLATINI AĞIRLADI
12.04.2019
132
A+
A-
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kalabalık bir grup halinde ziyaretine gelen AK Parti Silivri İlçe Teşkilatını Meclis Salonu’nda misafir etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, ana kademe yönetim kurulu ve mahalle başkanları Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kalabalık bir grup halinde ziyarete gelen ilçe teşkilatı, Başkan Yılmaz’ı Meclis Salonu’nda alkışlar ile karşıladı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz her bir misafiri ile tek tek ilgilenerek destekleri için teşekkür etti.

BOZOĞLU: “GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRECEĞİNİZE CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM”

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi: “90 gün boyunca beraber yapmış olduğumuz mücadelenin karşılığında Rabbimizin bize nasip ve kısmet etmiş olduğu, Silivri’de bir çağın kapanıp bir çağın açıldığı, hizmetsizlik açlığının, susuzluğunun, çaresi ve görünümü olan bugünü bir milat olarak kabul edin. Bugünden itibaren belediye başkanımız Volkan Bey, meclis üyelerimiz ve MHP İlçe teşkilatı ile birlikte dünden bugüne kadar var olan ve yapılamamış, sıkıntılardan bir türlü kurtulamamış Silivri’nin bu sıkıntılardan kurtulması adına mücadeleyi gerçekleştirecek. Almış olduğu görevin hayırlı uğurlu olmasını, rabbim yar ve yardımcısı olmasını, adalet kılıcının elinde her zaman var olmasını temenni ediyorum. Elinden geldiğince bu görevi yerine getireceğine canı gönülden inandığım gibi, Silivri’de bir şeyleri değiştirmek adına gecesini gündüzüne katacağına çok inanıyorum. Göreviniz şimdiden hayırlı olsun Allah utandırmasın.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.